Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

23.10.07

Τι είναι η Ο.ΚΡ.Α; Από τον Μάνατζερ. [ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ] που αργότερα έγινε Ομάδα Κοινωνικών Ριζικών Αλλαγών]

ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ η ομάδα που έγραψε την δική της χρυσή ιστορία στο Εξωτικό Κορωπάκι και στις ψυχές κάποιων παιδιών που στην πορεία έγιναν κολλητά φιλαράκια.

"Καθώς συγκρούονται μεταξύ τους

οι κρύσταλλοι πάγου και οι
σταγόνες νερού του νέφους
ηλεκτρίζονται όλο και πιο πολύ
σύντομα ο ηλεκτρισμός
γίνεται πολύ δυνατός
ξαφνικά μια ηλεκτρική
εκκένωση διαπερνά όλο
το σύννεφο και το φωτίζει
από πάνω ως κάτω.
Αυτή η θεόρατη σπίθα είναι η Ο.ΚΡ.Α!"

Γέννηση – Έδρα: Κορωπί Αττικής
Ιστορικό: Προπομπός της Λ.Ο.Γ.
Σκοπός: Μη κυβερνητική οργάνωση προς διάσωση της φιλίας
Ιδρυτικά Μέλη:
Μr. Pepos ως MANAGER,
Mr Alex ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αρκάς, Γενικός, Μίμης, Θάνος, Σκουρλής, Πετράκης (Αρχηγός), Λε-Αρ, Γ. Σεχίδης, Ν&Χ Παύλου, Ορέστης, Χατζούλης, Bilakos, Τσίου Τσίου, Νατάσα, Βάγγη, Κατερίνα, Μαρία, Πέπη, Κοσμίχ, Kamakotsi, Ninikoski, Pepito, Tsipiripo.
Χορηγοί: Κος Βάγιος, Κος Ρότσα
Σύμβουλος: Dr Θωμάς
Προπονητής: Θ. Σεχίδης
Φυσιοθεραπευτής: Ο Θαυματοποιός

Εκ του Manager

61 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήμουνα κι εγώ τότε στη χρυσή εποχή μέλος της Ο.ΚΡ.Α και η χαρά μου είναι απερίγραπτη που μπορώ να συμμετέχω σ' αυτήν τη διαδικτιακή όαση της Λ.Ο.Γ.
Στέλνω τα χαιρετίσματα μου στον MANAGER και σε ΄λους τους ΟΚΡΙΤΕΣ.
Προτείνω στον MANAGER να βρεθούμε τα Χριστούγεννα και να δώσουμε έναν αγώνα ξανά με την ομάδα του κ. Ρότσα.
ΥΓ. Με βροχή και με χιόνι η ΟΚΡΑ δεν κολώνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν μιλάμε για την Ο.ΚΡ.Α,εμείς οι γνήσιοι ΟΚΡΙΤΕΣ,κάτι παθαίνουμε!Μας διαπερνά όλους ένα ρίγος.Είναι κάτι σαν το ηλεκτρικό ρεύμα των 220 volt!!!Είναι μια αστραπή,μια κινητήριος δύναμη και κάτι το μεγαλειώδες!
Επειδή,όμως,η Ο.ΚΡ.Α,δέν ήταν μια απλή ποδοσφαιρικη ομάδα,από καιρό,είναι ικανή(αφού τα άτομα που αποτελούν τα μέλη της είναι πολύ...συνειδητοποιημένα γενικώς),να παραδόσουν δωρεάν μαθήματα πολιτικού πολιτισμού!
Και όπως είπε και ο μεγάλος γραμματέας μας,η Ο.ΚΡ.Α είναι τα πάντα.Η χαρά,η λύπη,η αγωνία,η δουλειά,η δύναμη.Μετά από αυτήν,το χάος!!Αυτή είναι η μέγιστη ιδέα που ονομάζεται Ο.ΚΡ.Α!
Δ(Μ)Κ,ο ΟΚΡΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΑΣ/ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΚΡΑ,ΤΗΣ ΛΟΓ,ΛΟΙΠΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ (ΘΕΤΙΚΑ)ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΚΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ κ.ΡΟΤΣΑ,ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ,ΤΙΣ ΣΟΦΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ,ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ κ.ΘΟΔΩΡΗ,ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ.ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ,ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ \ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΟΓΚΟΛΙΘΟ/ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ.ΡΟΤΣΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ Ν'ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

OKRITES SAS STELNW THN AGAPI MOU KAI THELO NA SAS PW OTI EKEINA TA OMORFA XRONIA TA NOSTALGW SAS PERIMENW TA XRISTOUGENNA NA XANABRETHOUME KAI NA RIXOUME MERIKA GOLAKIA STHN OMADA TOY FILOY MAS TOY XOYAN
P.S.KYRIE ROTSA H OKRA S' EYXARISTI GIA THN KALOSINI SOU OKRA FOR EVER

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ Η Ο.ΚΡ.Α.ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΜΑ? Ο ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,Ο.ΚΡ.Α
10/11/07
Η Ο.ΚΡ.Α πρόκειται να πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα με μια από τις ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου, που διευθύνει ο κ.Χουάν Ραμόν Ρότσα.Ακόμα δέν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.Υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί λίγο πρίν τα Χριστούγεννα.
Γι'αυτό,ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον κ.Ρότσα,που με χαρά,αποδέχθηκε την πρότασή μας.
Αυτό το παιχνίδι θα είναι ιστορικό,καθώς μετά από 6-7 χρόνια ,αυτή η χρυσή φουρνιά παικτών που ΄΄γέννησε΄΄ η Ο.ΚΡ.Α,θα δώσει άλλη μια ποδοσφαιρική παράσταση.Η ιστορία αναβιώνει.Απαντες οι ΟΚΡΙΤΕΣ θα είναι παρόντες!

ΥΓ:Με διαβεβαίωση του προέδρου,όλα τα τρέχοντα θέματα της Ο.ΚΡ.Α,θα προχωρήσουν από τη Δευτέρα,12/11.

Ανώνυμος είπε...

O.ΚΡ.Α,
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,15/11/07,
Σήμερα το απόγευμα,ο Γενικός,πέρασε μετά από αρκετό καιρό το κατώφλι της Ο.ΚΡ.Α! Εγινε μια συζήτηση μέσα σε εγκάρδιο,όσο και συγκινησιακό κλίμα,μεταξύ του προέδρου,του υπουργού παρά τω προέδρω και του ιστορικού στελέχους,Γενικού.Μέσα σε μισή ώρα,επήλθε προφορική συμφωνία, προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει και πάλι ενεργό ρόλο μέσα στην Ο.ΚΡ.Α! Εντός τριών ημερών,με προσωπική του ανακοίνωση σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο,θα βάλει την...υπογραφή στη δεδομένη συμφωνία που θα τον φέρει σε υψηλόβαθμη θέση,στην αναγεννημένη,πλέον,Ο.ΚΡ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,
Ο Αρκάς,όπως αναμενόταν,βρίσκεται ήδη σε υπουργικό θώκο.Στο εξής,ο γνήσιος ΟΚΡΙΤΗΣ,ιστορικό-ιδρυτικό στέλεχος της μεγάλης παράταξης μας,είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων!
Μετά την ενεργοποίηση των Αρκά και Γενικού στα τεκταινόμενα της,η Ο.ΚΡ.Α,γίνεται παντοδύναμη.Σίγουρα,θα συνεχιστούν οι τεράστιες εκπλήξεις και έτσι και άλλα αξιολογότατα στελέχη θα συμβάλλουν στην αναγέννησή της Ο.ΚΡ.Α.
Ο πρόεδρος,εχθές το βράδυ είπε:΄΄ζούμε ιστορικές και ανεανάληπτες στιγμές΄΄.Ετσι είναι!

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ(2),

Η Ο.ΚΡ.Α,ώς οργανωμένη πολιτική παράταξη,πέραν μιας απλής ομάδας,ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες,απαραίτητες για ένα τόσο καλό, οργανωτικά,μηχανισμό.
Με το σκεπτικό του πάσης φύσεως εκσυγχρωνισμού σε όλους τους τομείς λειτουργίας της,η Ο.ΚΡ.Α,πρόκειται πολύ σύντομα,να λανσάρει το νέο της σήμα.Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής,είναι ότι οποιοσδήποτε ιστορικός συμβολισμός,δέν θα αλλοιωθεί και παράλληλα θα μπούν νέα στοιχεία πάνω στο νέο σήμα παρουσίασης της Ο.ΚΡ.Α.
Οι σχετικές συζητήσεις συνεχίζονται και αναμένονται εξελίξεις και για αυτό το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛ.ΚΥΒ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 11 ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑ Η ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΚΤΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

O ARXHGOS

Ανώνυμος είπε...

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΠΕ
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΝΝΟΝΩΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΑΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΩΣ Η ΟΚΡΑ.
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπουργός (Νο.2),
Ο.ΚΡ.Α,Δελτίο τύπου,
Η Κυριακή 18/11/07, ήταν άλλη μια σημαντική ημέρα στην πρόσφατη ιστορία της λατρευτής μάς Ο.ΚΡ.Α!
Στη μια το μεσημέρι,σάν να τον έσπρωχνε κάτι,ο Σταύρος Κ.,ήρθε στο αρχηγείο μάς και η συμφωνία ήταν αμεσότατη.Ηταν αμοιβαία επιθυμία,ο κ.Σταύρος Κ.,να αναλάβει στο μέλλον Υπουργείο.Στο εξής,θα είναι ο σκιώδης Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Αλλο ένα σημαντικό στέλεχος είναι ήδη μέλος της εν δυνάμη κυβέρνησης της Ο.ΚΡ.Α.!

Ανώνυμος είπε...

Υπουργός (Νο.2),Ο.ΚΡ.Α,
Προσωπικά,νιώθω συγκινημένος τις τελευταίες ημέρες, που στην Ο.ΚΡ.Α, συμβαίνουν κοσμογονικά πράγματα.Και μόνο το γεγονός που συμβάλλω ταπεινά σε αυτόν τον οργασμό θετικών εξελίξεων,με κάνει υπερήφανο καιευτυχισμένο.Οταν ακούς τον κ.Βαϊο να λέει:΄΄να έχω όλο στη νέα Ο.ΚΡ.Α ,έστω και σαν κλητήρας,αυτό τα λέει ΟΛΑ και φανερώνει ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ που έχουν όλοι οι μυημένοιμε την Ο.ΚΡ.Α!Και το πιο μεγαλειώδες το είπε ο Tsipiripo:΄΄Άν δέν το αξίζω,να μήν γίνω ούτε κλητήρας΄΄.
Η Ο.ΚΡ.Α είναι παντοδύναμη και έχει ένα μεγαλείο.
Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια για ότι το καλύτερο.Εχουμε,ακόμα,δρόμο μπροστά μας!

Ανώνυμος είπε...

Υπουργός Δημοσίων Σχέσεων,
Πρόταση προς εξέταση,
παραλήπτες,πρόεδρος-λοιπά μέλη-συνάδελφοι υπουργοί:
Μετά από πολύωρη σκέψη,έβγαλα μερικά συμπεράσματα για το πώς μπορούμε,ώς Ο.ΚΡ.Α,να κινηθούμε από εδώ και πέρα,προκειμένο να κάνουμε την παράταξή μας,έτσι όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
1)Μετά από πρότασή μου,που εξετάστηκε σοβαρά,από Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα,και αφορούσε στο ενδεχόμενο ύπαρξης Αντιπροέδρου στην Ο.ΚΡ.Α,αποφασίστηκε να τηρηθεί η γραμμή του καταστατικού, που αναφέρει ρητά:εκλογή αντιπροέδρου,δέν υφίσταται.Αυτός ορίζεται από τον Πρόεδρο και την πλειοψηφία των ενεργών μελών.
Ετσι,Αντιπρόεδρος είναι στο εξής ο δημιουργός και υπογράφων του κειμένου τούτου.
θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου,αυτούς που με επέλεξαν και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για την συνεχή πρόοδο της αγαπημένης μας παράταξης.
Από την πρώτη στιγμή,επιθυμούσα να εκλεχθώ(άν εκλεγόμουν),ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

2)Η πρόταση για αλλαγή που πρότινε ο κ.Βαϊος,έγινε δεκτή από το μίνι συμβούλιο των 3,που συγκροτήθηκε στις 19/11/07.Πλέον,ο υπογράφων θα είναι ο (σκιώδης)Υπουργός Δημοσίων Σχέσεων και Μ.Μ.Ε.

3)Ρίχνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων,την πρότασή μου,για τα χρώματα του νέου σήματος της Ο.ΚΡ.Α,όπως και του συμβολισμού τους .
Προτείνω 3 χρώματα:το κόκκινο,το μπλέ και το μαύρο.Το κόκκινο θα συμβολίζει το πάθος και την αγάπη για την Ο.ΚΡ.Α και την πατρίδα μας,το μπλέ,την αγνότητα των προθέσεων(σάν τον γαλανό ουρανό) και το μαύρο,την σοβαρότητα που διακατέχει άπαξ,τα στελέχη της Ο.ΚΡ.Α.Αλλωστε,οι ευθύνες όλων των ΟΚΡΙΤΩΝ, είναι μεγάλες.

Βεβαίως,αυτή η πρόταση θα εξεταστεί στο προσεχές(εντός εβδομάδας)Δ.Σ, θα σηζητηθούν και άλλες πιθανές προτάσεις και θα προκριθεί αυτή που θα ικανοποιεί ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,
Σήμερα, ο πρόεδρος της Ο.ΚΡ.Α,mr.Pepos,ετοιμάζει το μανιφέστο της παράταξης.Πρόκειται για ένα συμβόλαιο τιμής,όπου σε αυτό ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α,δηλώνουν ΠΙΣΤΗ ΥΠΑΚΟΗ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ-ΑΚΕΡΑΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ!

Το σαφές περιεχόμενο αυτού,θα γίνει γνωστό στον κόσμο της Ο.ΚΡ.Α και θα αναλυθεί από τον Πρόεδρο αυτοπροσώπως.


-//Σήμερα θα ξεκαθαρίσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το μέλλον του ΄΄Γενικού΄΄ στην Ο.ΚΡ.Α.

Ανώνυμος είπε...

1/΄΄ΤΟ ΣΩΜΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ, ΣΒΗΝΟΥΝ Η ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΟΗ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ, ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...Η Ο.ΚΡ.Α ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ΄΄

2/΄΄ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η Ο.ΚΡ.Α, ΤΗΝ ΚΑΤΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ΄΄

3/΄΄ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΦΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Ο.ΚΡ.Α ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΟΥΡΑΪ΄΄

4/΄΄Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.Η Ο.ΚΡ.Α ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΗ΄΄

Ανώνυμος είπε...

΄΄ΥΠΟΥΡΓΟΣ (Νο 2)΄΄,

Ο ΄΄Γενικός΄΄ τελικά δέν ικανοποίησε ένα απλό αίτημά μας.Είχαμε γίνει απόλυτα σαφείς,ωστόσο δέν εισακουστήκαμε.Ετσι,ο πρώην Γενικός,θα περάσει στην χρυσή ιστορία της μεγάλης Ο.ΚΡ.Α,καθώς αποτελεί για πάντα παρελθόν.
Τον ευχαριστούμε θερμά για ό,τι πρόσφερε στην Ο.ΚΡ.Α.Ηταν σπουδαίος.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον.
Η Ο.ΚΡ.Α,και αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ, δέν μπαίνει σε καλούπια,και κυρίως ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ.ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ.Μέλος στην Ο.ΚΡ.Α, γίνεται κανείς όταν ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.Οταν έχει ανεπτυγμένο το ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.


-///Οποιος διάβασε τη σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος,θα κατάλαβε ότι πρόκειται για την εισαγωγή του μανιφέστου!

-Πρόεδρε,όλοι οι ΟΚΡΙΤΕΣ περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση του μανιφέστου,του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΙΜΗΣ!Ο οδηγός,το Ευαγγέλιο της αέναης ΙΔΕΑΣ που λέγεται Ο.ΚΡ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ.ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.ΚΡ.Α. ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,Μύνημα του ΄΄υπουργού΄΄στο Πρόεδρο-- O Πρόεδρος σήμερα απέδειξε για ακόμα μια φορά τη μεγαλοθυμία του!Αυτά που ανέφερε για το πρόσωπό μου,είναι ΑΚΡΩΣ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.Τιμή μου που ένας πρόεδρος με π κεφαλαίο,εκτιμά τόσο τη δουλειά του.Ο καιρός μπορεί να περνά,ωστόσο για πολλά πολλά πολλά χρόνια πρόεδρος της μεγάλης μας Ο.ΚΡ.Α θα είναι ο mr.Pepos!
Ολοι μαζί,θα απογειώσουμε την Ο.ΚΡ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Αυτές τις ημέρες,θα παγώσουν για λίγο οι εξελίξεις στην Ο.ΚΡ.Α,καθώς ο Πρόεδρος θα έχει ανηλειμμένες υποχρεώσεις.Ολα τα τρέχοντα θέματα έχουν δρομολογηθεί και από την ερχόμενη Τρίτη,27/11,οι εξελίξεις,όπως άλλωστε συμβαίνει το τελευταίο μήνα,θα είναι καταιγιστικές.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΣΚΙΩΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ-MR PEPOS
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ-DOCTOR MIMIS
ΥΠ/ΓΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ & Μ.Μ.Β-DR MIMIS
ΥΠ/ΓΟΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΩΝ-DR ΔΑΜΩΝ
ΥΠ/ΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-DR ΑΡΚΑΣ
ΥΠ/ΓΟΣ ΕΘ.ΕΜΥΝΑΣ&ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ-ΖΑΝ ΚΩΝ ΝΤ'ΑΡΚ
ΥΠ/ΓΟΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ
ΥΠ/ΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-DR ΠΕΤΡΑΚΗΣ
ΥΠ/ΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-DR ΜΠΙΛΑΚΟΣ
ΥΠ/ΓΟΣ ΩΚΕΑΝΩΝ&ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-DR ΝΤΙΝΟΣ
ΥΦ/ΓΟΣ ΩΚΕΑΝΩΝ &ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-ΤΣΙΠΙΡΙΠΟ
ΥΠ/ΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ-DR ΣΕΧΙΔΗΣ
ΥΠ/ΓΟΣ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ-DR ΒΑΪΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,
Η Ο.ΚΡ.Α, για άλλη μια φορά ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ!Σήμερα,με προσωπική απόφαση του Προέδρου,η κα.Ζάν Ντ'Αρκ,είναι η σκιώδης Υπουργός Εθνικής Αμύνης και αρμόδια για θέματα δημόσιας τάξης.Αλλο ένα άτομο με ικανότητες,αναλαμβάνει ένα τόσο νευραλγικό Υπουργείο.Και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η τοποθέτηση γυναίκας στο Υπ.Εθνικής Αμυνας.Της ευχόμαστε καλή δύναμη.

ΥΓ:Οπως έγινε αντιληπτό ,ο σχεδιασμός της Ο.ΚΡ.Α,όπως αποτυπώνεται από το πλάνο που εξέδωσε λίγο πρίν ο Πρόεδρος,προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς,όπως δεσμευτήκαμε στα μέλη μας.Το ταξίδι αρχίζει!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΥΠ/ΓΟΥ Ο DR BILLAKOS ANALAMBANEI TELIKA TO ΥΠ/ΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΥΠ/ΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ H DR TERΨΙΧΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ/ΓΕΙΟ ΑΔΙΚΙΑΣ Ο DR NIK. PAYLOU ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ/ΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ο DR THANOS SKOURLIS.O ΥΠ/ΓΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Μ.Μ.Β. ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α. ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ DR MIMH ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.

Ανώνυμος είπε...

O.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,
Τελικά η σημερινή μέρα γράφεται στα πρακτικά της Ο.ΚΡ.Α,ώς μια ιστορική ημέρα.Είχαμε μια τεράστια έκπληξη και την πραγματοποίηση δύο, λίγο πολύ,αναμενόμενων ραντεβού.
(Με χρονική σειρά):ο Dr.Μπιλάκος μας επισκέφθηκε,υμφώνησε για την ανάληψη Υπουργείου και συγκεκριμένα,μετά από αίτημα του ίδιου,ανέλαβε την επίβλεψη σε πρώτη φάση του Υπουργείου Μεταφορών.

Στη συνέχεια έγινε κάτι μή αναμενόμενο.Ο ΄΄γενικός΄΄,με διάθεση πλήρους μεταμέλειας,ζήτησε συγγνώμη και ζήτησε ευγενικά να συμμετέχει σε αυτή τη προσπάθεια.
Υστερα από πολλή σκέψη,αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση ,τιμής ένεκεν,του τίτλου ΄΄επίτημος γενικός Διευθυντής΄΄,στον Γ.Δήμα.Ομώς η θέση αυτή δέν θα επηρεάζεικαθοριστικά τις εξελίξεις στην παράταξη.

Τέλος, ο ΄΄αρχηγός΄΄,πέρασε από το αρχηγείο της Ο.ΚΡ.Α και,μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης,του παραχωρήθηκε ο τίτλος του σκιώδους Υπουργού Πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Ο καλλιτέχνης ΄΄Χρηστάκης΄΄,πρόκειται να αναλάβει τη δημιουργία του νέου εμβλήματος της Ο.ΚΡ.Α.
Μόλις υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε ΟΛΑ τα μέλη για το σήμα και τα χρώματα,η Ο.ΚΡ.Α θα δώσει την άδεια στον Χρηστάκη να το δημιουργήσει. Υπολογίζεται ότι πρί τις 8/12,αυτό το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Εναλλακτική πρόταση του σκιώδους Υπουργού Δημοσίων Σχέσεων και Μ.Μ.Ε για το θέμα της ενδεχόμενης ενοποίησης των ταμείων των Δημ/φων,των Μηχανικών και των Ιατρών.


Είναι σαφές ότι η Κυβέρνηση,2 μήνες μετά τις Εθνικές εκλογές ,εν γνώση της,αθέτησε τις τρείς μεγάλες υποσχέσεις που έδωσε στον Ελληνικό λαό και αποτέλεσαν,όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος,την ισχυρή βάση για την παραμονή της στην εξουσία.
Τα περίφημα 3 ΄΄δέν΄΄,έπεσαν μόλις τον Νοέμβριο,στο κενό.Ούτε οι συντάξεις θα αυξηθούν,ούτε τα όρια ηλικίας πρός συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα κατέβουν (το 65ο έτος παραμένει),ούτε οι εισφορές θα μειωθούν.
Στο προκείμενο,το θέμα που μας αφορά είναι η ενδεχόμενη ενοποίηση των ταμείων Δημ/φων,Μηχανικών και Ιατρών.Εκ προοιμίου αυτό το εγχείρημα είναι (με την αρνητική έννοια) πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά,και από άποψη...πρωτοτυπίας,όπως και από θέμα ασυμβατότητας των επαγγελμάτων.
Ο κ.Μαγγίνας,με τις ευλογίες του κ.Αλογοσκούφη,εν ονόματι μιας ήπιας οικονομικής προσαρμογής,που πρακτικά αναιρείται,δημιουργεί ασφαλιστικούς κλιδωνισμούς και αναμενόμενες κοινωνικές αντιδράσεις.
Το να ενοποιηθεί π.χ,το ΤΣΠΕΑΘ (ταμείο Δημ/φων)με τα άλλα δύο,το αδρανοποιεί αυτόματα.Το ΤΣΠΕΑΘ υποστηριζόμενο ανέκαθεν από την ΕΣΗΕΑ ,ήταν πάντα οικονομική εύρωστο.Η οικονομική εξίσωση γίνεται πρός τα πάνω,όχι πρός τα κάτω.Δηλαδή,γιατί να τεμαχιστεί ένας φορέας οικονομικά αυτοδύναμος που πληρώνει μάλιστα εισφορές και στο ΙΚΑ;Επειτα ποιά θα είναι ακριβώς η βελτίωση όλων των ταμείων;Θα καταστραφεί το ΤΣΠΕΑΘ,για να ισχυροποιηθούν τα άλλα;Υστερα αναρωτιόμαστε γιατί ο κ .Ρουσόπουλος αρνήθηκε τον άμεσο διάλογο με το προεδρίο της ΕΣΗΕΑ;Μάλλον ξέχασε την προηγούμενή του ιδιότητα.Και σε τελική ανάλυση πώς θα ομογενοποιηθεί το...μίγμα;Δηλαδή επικρατεί το ίδιο καθεστός και στα τρία,πρός ενοποίηση,ταμεία,ή ισχύει καμιά συλλογική σύμβαση;

Η Ο.ΚΡ.Α προτείνει:1)Καμία ανάμειξη του ταμείου των Δημοσιογράφων με τα άλλα δύο.Το δεδομένο είναι ένα:ότι όρθιο υπάρχει από το ΄΄ασφαλιστικό΄΄στη χώρα μας,να παραμείνει έτσι.Χτίζεις επάνω στα ήδη γερά θεμέλια και δέν τα γκρεμίζεις για να χτίσεις ουρανοξίστη αμέσως μετά.Άλλωστε το ταμείο των Δημ/φων,συντηρεί χρόνια τώρα τα άλλα μέσω των κρατήσεων από τους μισθούς των καλά αμειβόμενων Δημ/φων.(1500Ευρώ και άνω).
2)Σαφή θέση του Υπουργού Απασχόλησης για τις προθέσεις του.Εξήγηση για το πώς θα επιτευχθεί η ασφαλιστική μετάλλαξη.Να ανοίξει ο ΄΄φάκελος Ασφαλιστικό΄΄ στη Βουλή,να ακουστούν οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης και να υπάρξει συνεχής διάλογος με όλους τους κοινωνικούς φορείς και τα συνδικαλιστικά όργανα.

ΥΓ:Είναι πολύ άστοχο το γεγονός να συγχέονται ταμεία διαφορετικών φύση και θέση επαγγελμάτων.Με ποιά κριτήρια βαφτίζει ο εκάστοτε Υπ.Απασχόλησης τρία άσχετα μεταξύ τους ταμεία,ένα ταμείο και το ονομάζει ΄΄ταμείο Επιστημόνων΄΄;Γιατί τότε,δέν συμπεριλαμβάνονται και οι Ακαδημαϊκοί;(καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης)
Η θέση της Ο.ΚΡ.Α είναι ξεκάθαρη:να μήν συγχωνευθούν άσχετα ταμεία μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α
ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ
ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΑΡΘΟΥΡΟΣ
ΙΠΠΟΤΕΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ,ΓΕΝΙΚΟΣ,ΑΡΚΑΣ,ΜΙΜΗΣ,ΚΟΣΜΙΧΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ,ΜΠΙΛΑΚΟΣ,ΘΑΝΟΣΚΟΥΡΛΗΣ
ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥ,ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ,ΖΗΣΗΣ,ΓΚΟΤΖΙΛΑ
ΟΡΕΣΤΗΣ.ΣΕΧΙΔΗΣ,ΛΕΑΡ,ΚΑΜΑΚΟΤΣΙ,
ΝΙΝΙΚΟΣΚΙ,ΝΙΚ ΠΑΥΛΟΥ,ΧΡ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΤΣΙΡΟΣ,ΜΕΡΚ,ΔΗΜ ΣΚΟΥΡΛΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,Δελτίο τύπου,
Εκ μέρους της Ο.ΚΡ.Α στο σύνολό της,εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας στον ΄΄αρχηγό΄΄για την ονομαστική του εορτή.Να έχει υγεία και να κάνει από την πλευρά του αυτό που μπορεί(και μπορεί πολλά)για τη μέγιστη ιδέα,την Ο.ΚΡ.Α μας!

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,Δελτίο τύπου,
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α
Ο Πρόεδρος εχθές,μετά από πολύωρη παραμονή στα δικαστήρια ,ΔΙΚΑΩΘΗΚΕ.Δέν μπορεί κάποιοι ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ,ΑΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ να δημιουργούν προβλήματα στην Ο.ΚΡ.Α.
Από την αρχή δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα της λειτουργίας απονομής της δικαιοσύνης.
Η αλήθεια νίκησε,η δικαιοσύνη νίκησε,η Ο.ΚΡ.Α νίκησε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Από το περασμένο Σάββατο 15/12/07,ο κ.Δάμων είναι ο πρώτος σκιώδης Υπουργός Υπερποντίων.Πρόκειται για μια μετονομασία του αξιώματος του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης,μετά από ιδέα και τελική απόφαση του Προέδρου της Ο.ΚΡ.Α.
Ο κ.Δάμων,σε μια σεμνή τελετή,ορκίστηκε να προσπαθήσει για το καλύτερο προς ευώδοση των αυξημένων καθηκόντων και ευθυνών του.
Εκ μέρους όλων των μελών της Ο.ΚΡ.Α, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του.Η Ο.ΚΡ.Α θα είναι πάντα στο πλευρό του,αρωγός σε κάθε σοβαρή προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Η Ο.ΚΡ.Α,όπως είναι φυσικό ΄΄τρέχει΄΄ όλα τα θέματα που βρίκονται στην ατζέντα,ούτως ώστε τα Χριστούγεννα να βρούν τη παράταξή μας πανέτοιμη,με σκοπό από τις αρχές του νέου χρόνου,η Ο.ΚΡ.Α,να χαράξει πολιτική με στρατιγική,σχέδιο και όραμα.
Ετσι,έως και τη Τετάρτη 19/12,θα έχουν τακτοποιηθεί δύο θέματα:1)το σήμα (για να παρουσιαστεί επίσημα μετά τη Πρωτοχρονιά) και 2)το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί ο ιστορικής σημασίας ποδοσφαιρικός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Χουάν Ρότσα.Ο αγώνας αναμένεται να γίνει μάσα στο Σαββατοκύριακο 22-23/12/07.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο 22-23/12,τελικά θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.Η Ο.ΚΡ.Α,αποδέχθηκε τη πρόταση του κ.Ρότσα για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από σήμερα,αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του νέου σήματος της Ο.ΚΡ.Α.Ο καλλιτέχνης Χρηστάκης,πλέον,ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα και πολύ σύντομα η Ο.ΚΡ.Α θα έχει μια σύγχρονη φόρμουλα παρουσίασης,όπως αρμόζει σε μια μεγάλη παράταξη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12 ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΚΟΡΩΠΙ.Ο ΜΑΝΑGER ΤΙ ΚΑΝΕΙ? MR PEPO ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ MR ALEX.

Ανώνυμος είπε...

H ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ


Η πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου,είναι μια ιστορία που,αν μή τι άλλο,δημιουργεί από μόνη της την διάθεση κάποιος να γράψει,να προληματιστεί,να θέσει ερωτήματα.Στο πλαίσιο αυτό,έχουμε να επισημάνουμε πολλά.
Κατ'αρχάς η υπόθεση δέν έχει μόνο ρόζ απόχρωση.Εμείς επ'ουδενί ασχολούμαστε με τη κατάληξη της διαπροσωπικής σχέσης Ζαχόπουλου-Τσέκου.Αυτό που μας απασχολεί είναι οι τεράστιες πολιτικές ευθύνες που αναδύονται και ΄΄πονούν΄΄ τη κυβέρνηση της ΝΔ και το Πρωθυπουργό προσωπικά.Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το πώς αισθάνθηκε ο Καραμανλής,την ώρα που σε μια φάση ερωτικής διέγερσης φέρεται να λέγονταν από τους πρωταγωνιστές πράγματα άκρως προκλητικά ακόμα και για τον ίδιο!
Είναι δεδομένο ό,τι ο Πρωθυπουργός
έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο Ζαχόπουλο και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος αυτή προδώθηκε από τις ενέργειες του ευτραφούς αυτού κυρίου.Οσο και άν προσπαθεί ο κ.Ρουσόπουλος να δώσει μονάχα ρόζ διάσταση στην υπόθεση,δέν θα καταφέρει να πείσει κανέναν.
Οταν ο πρώην γενικός γραμματέας του ΥΠΠΟ κατηγορείται για αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων,όταν οι δικηγόροι υπεράσπισής του έχουν εμπλακεί σε σκοτεινές ιστορίες,με κραχτό παράδειγμα τη διαμεσολάβηση του παρ'ολίγον αυτόχειρα δικηγόρου να δωθεί...΄΄διευκόλυνση΄΄ σε ζήτημα νομιμοποίησης ξενοδοχείου στη Σκιάθο,τότε μιλάμε για ένα βαθύτατα πολιτικό σκάνδαλο που έχει πολλές σκοτεινές γωνίες.Ακόμα και το γεγονός ότι ο κ.Ανδριανός δέν αποκαλύπτει ποιός δημοσιογράφος του έδωσε το επίμαχο DVD,δημιουργεί σκοτεινά σενάρια και πολιτικές ίντριγκες.Σε καμία περίπτωση ο κ.Ανδριανός δέν δικαιούται να επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο,αφού δέν δημοσιογραφεί πλέον.Μόνο αυτός μπορεί να ξετιλίξει από την αρχή το κουβάρι της υπόθεσης.
Και αδαής να είναι κάποιος με το συγκεκριμένο θέμα και την υπόθεση να τη γνωρίζει επιφανειακά,χρησιμοποιώντας μόνο την κοινή λογική,καταλήγει σε ένα μόνο συμπέρασμα:ότι από τη στιγμή που κάποιος άνθρωπος δέν είναι διανοητικά διαταραγμένος,δέν φτάνει στο σημείο να προβεί σε απονενοημένο διάβημα.Αρα η ιστορία είναι πολύ πολύ βρώμικη με ηχηρό αντίκτυπο.

Ανώνυμος είπε...

O.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς γνωστοποίηση των προθέσεων του Προεδρείου της Ο.ΚΡ.Α,είναι απαραίτητο να καταστούν σαφέστατα ένα δύο θεματάκια προς ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α.
''Η Ο.ΚΡ.Α, παρατηρώντας τη διαρκή αδράνεια των στελεχών της (πλήν των κορυφαίων στελεχών)για διάστημα περισσότερο του ενός μηνός,είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ για τα εξής:1)Κανένας δέν μπορεί να εξαπατήσει την Ο.ΚΡ.Α.Δηλαδή την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Πρόεδρος σε ΟΛΑ τα μέλη.
2)Η Ο.ΚΡ.Α δέν είναι παιχνιδάκι,ούτε μια κατάσταση με κωμικά χαρακτηριστικά.
3)Ειναι δεδομένο ότι χωρίς την αρωγή και προσπάθεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΙΠΟΤΑ δέν μπορεί να πετύχει η παράταξη μας.Ούτε καν να ακουστεί.
Και επειδή ανέκαθεν,το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ο.ΚΡ.Α, αποτελούσε η ισχύς του όρκου και του λόγου,δημιουργείται ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτονόητες συνέπειες.
Ετσι,το Προεδρείο της Ο.ΚΡ.Α είναι αποφασισμένο να πραγματοποιήσει ένα νέο γύρο συζητήσεων με ΟΛΑ τα μέλη της.Υπάρχει σίγουρα δεκτικότητα και κατανόηση από τη μια πλευρά.Ομως οποιαδήποτε υποψία ανειλικρινούς απάντησης ή προσποιητής συμπεριφοράς,θα οδηγεί στην ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ από την Ο.ΚΡ.Α.

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η Ο.ΚΡ.Α.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ,ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ.΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ,
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ?

ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ Ε?

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΥΠ.Δ.Σ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ Ο.ΚΡ.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΦΙΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ.ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.Η Ο.ΚΡ.Α.ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΜΕΝΕΙ ΓΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Ο.ΚΡ.Α.ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ MANAGER ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ. ΡΟΤΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΓΝΩΜΗ..... ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΚΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΑΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

O.KΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς απογοήτευση ορισμένων, ο Αρκάς ήρθε στο αρχηγείο,μίλησε με το Πρόεδρο της παράταξης και έδωσε το λόγο του ότι θα βρίσκεται κοντά στην Ο.ΚΡ.Α πολύ σύντομα.Ψυχικά είναι πάντα στο πλευρό της.

--Η Ο.ΚΡ.Α παρακολουθεί στη γωνία τις τρέχουσες εξελίξεις και θα μιλήσει ,θα δράσει ,θα ακουστεί όταν το απαιτούν οι συνθήκες.
Η Ο.ΚΡ.Α,μέσα σε αυτή τη δυσωδία,παραμένη καθαρή,μέσα σε αυτή την ηθική κατάρρευση και αλλοίωση της Ελληνικής κοινωνίας,της πολιτικής και των επιχειρήσεων ΜΜΕ,παραμένει και θα παραμένει για ΠΑΝΤΑ,ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ.

l.o.g. είπε...

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΥΡΟΣ,ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ.
ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΙ KAI ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΩ Ο ΑΡΚΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ' ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ Λ.Ο.Γ. Υ.Γ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Υ.Δ.Σ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Ο.ΚΡ.Α. ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΖΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΚΡΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Λ.Ο.Γ.ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.Η Λ.Ο.Γ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α. Η Ο.ΚΡ.Α ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΟΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ,΄΄ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.ΚΡ.Α ΕΝΩΜΕΝΗ΄΄. ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ Ο.ΚΡ.Α ΚΑΙ Λ.Ο.Γ?
ΑΛΗΘΕΙΑ Η Ο.ΚΡ.Α ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΄΄ΓΕΝΕΘΛΙΑ΄΄?

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα εσωτερικών διεργασιών και εσωστρέφειας,η Ο.ΚΡ.Α,από εδώ και στο εξής είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες και να τοποθετηθεί για όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή των πολιτών.Για κάθε κίνηση θα ενημερώνεστε από αυτόν εδώ τον διαδικτυακό τόπο της ΛΟΓ/Ο.ΚΡ.Α.

Ανώνυμος είπε...

''ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΚΡΑ.
Με όλα αυτά που γίνονται,πρέπει να αναλάβουμε δράση.''

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΟΚΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,Δελτίο τύπου

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης την παραμονή ή όχι του σκιώδους Υπ.Παιδειας Αρκά στην Ο.ΚΡ.Α.

Ανώνυμος είπε...

O.ΚΡ.Α,Δελτίο τύπου

ΠΛΗΡΗΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΥΠ/ΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΑΡΚΑ


Ο συνάδελφος κ.Αρκας,έχει τη στήριξη της ηγεσίας της Ο.ΚΡ.Α.Η απόφαση αυτή πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ στη μίνι σύσκεψη που έλαβε χώρα στο αρχηγείο της παράταξης, το βράδυ της Τρίτης,παρουσία του Προέδρου mr.Pepou,του Υπουργού Υπερποντίων κ. Δάμων και του Υπουργού Δημοσίων Σχέσεων και ΜΜΕ κ.Μίμη.

Ολοι ελπίζουμε ο Αρκάς να δείξει τον παλιό εαυτό του,προσφέροντας υπερπολίτιμες υπηρεσίες στην Ο.ΚΡ.Α μας.Ο σεβασμός μας προς το πρόσωπο του είναι δεδομένος,όπως επίσης και η αμέριστη αλληλεγγύη μας.

Ανώνυμος είπε...

O.KΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Ο.ΚΡ.Α!

Τη Παρασκευή το βράδυ συντελέστηκε το μεγάλο βήμα προόδου για την Ο.ΚΡ.Α.Είναι η αρχή μιας προδιαγραφόμενης μεγάλης πορείας.Η σχεδόν ταυτόχρονη παρουσία του σκιώδους Υπουργού Παιδείας Αρκά και του Χρηστάκη (ο οποίος σε περίπου ένα με ενάμησι μήνα θα προστεθεί στο ΄΄οπλοστάσιο΄΄ της Ο.ΚΡ.Α και θα αναλάβει συγκεκριμένες αρμοδιότητες!)στο αρχηγείο ,πιστοποιεί τα παραπάνω!

Όπως δήλωσε μετά το τέλος της επίσκεψης των στελεχών ο Πρόεδρος της Ο.ΚΡ.Α:΄΄είναι μια μεγάλη ημέρα η σημερινή.Πλέον, η...ατμομηχανή της Ο.ΚΡ.Α,πήρε εμπρός.Ξεκινάει το τρένο της δόξας να τροχοδρομεί!΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΟΚΡΑ,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αρκας μετά τις επανηλειμμένες συστάσεις του Προέδρου της ΟΚΡΑ και την αδιάφορη στάση που επέδειξε για συγκεκριμένα θέματα της αρμοδιότητας του,είναι από σήμερα Κυριακή 25/5,εκτός ΟΚΡΑ.Η διαγραφή του είναι τρίμηνη πρός το παρόν.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κανείς δεν είναι πάνω από την ΟΚΡΑ.Κανείς δέν θα συνεχίζει εάν δέν τηρεί πιστά τα συμφωνιθέντα μεταξύ των κορυφαίων στελεχών.
Αυτό είναι δεδομένο.Και είναι ''άσχημο'' για όλους να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα,τη στιγμή που η κοινωνία ΄΄υποφέρει΄΄ με τη πολιτική της Ν.Δ. και έχει ανάγκη μια διαφορετική πολιτική που εγγυάται η ΟΚΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Agaphte mr Spyro eimai poly xaroymeno s poy mphka sto site sas pragmatika entypwsiako kai me poly endiaferon yliko nomizw pws kati tetoio leipei apo to internet kai tha parotrinw kai alloys na to doyn giati meta apo osa ezhsa kai osa eida san melos tis o.k.r.a dysthxws den yparxoyn atoma san esas kai ton kyrio alex dysthxws kapoia stigmh kai ta wraia teleiwnoyn alla h okra tha einai panta mesa stis kardies mas sas filw oloys me poly agaph ena apo ta palaiotera melh tis okra kai idryths''ANTREAS D-EL.PASSO''

Ανώνυμος είπε...

ΟΚΡΑ,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς ενημέρωσή σας, η ΟΚΡΑ αποφάσισε να μειώσει τη ποινή πειθαρχικού παραπτώματος του Αρκά,από 3 μήνες σε 1 μήνα, μετά από πρόταση του Γενικού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ. ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ Η Ο.ΚΡ.Α. ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

ME AΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΗΘΩΝ. ΚΟΡΩΠΙ 3.7.08

Ανώνυμος είπε...

O.KΡ.Α,Δελτίο τύπου
Η ΟΚΡΑ τίμησε με τη παρουσία της τις εκδηλώσεις ΄΄Πρέσπεια 2008΄΄ δια του αντιπροσώπου της ,Υπουργού Δημοσίων Σχέσεων.


Ακόμα η ΟΚΡΑ ξεκινά ένα θερμό αντιπολιτευτικό φθινόπωρο με προτάσεις,σκέψεις για την επόμενη μέρα με δυναμικό παρών σε πολλά επίπεδα.

Ανώνυμος είπε...

kalhspera apo korwpi.... eimai o genikos kai exw na pw kai egw kapoia pragmata gia authn thn yperoxh omada... prwton ola ta paidia ths okra einai dialegmena 1 pros 1 apo tous : k.k. Pepo kai k.k. aleko tosa xronia prin dld periodo 1996 kai epeita.... dld ta kalytera paidia htan katw apo mia zesth agkalia autwn twn 2 yperoxwn antrhwpwn pou sthn kyriolexeia apo to pouthena dhmhourgisan mia dynath parea pou h filia tous kai h agaph pou exoun tous enwnei akomh kai shmera.... 2on oi anwtero kyrioi mas exoun ferthei san paterades mas me storgh kai agaph...
3on oi yposthriktes mas pou mas edeiksan oti mporoun na vasistoun se emas kai stis dynameis mas mas apedeiksan oti mporoun na prosferoun thn xara se mia omada paidiwn me filodoksies san emas...
4on thelw na pw ena terastio euxaristw apo thn kardia mou stous mr pepo , mr alex , stelio petrakh(arxhgo) , ston arkadoulh pou ton agapaw para poly , ton mimaro me to fovero myalo tou kai telos ola ta ypoloipa melh ths istorikhs okra pou egrapsan kai ekeinoi mia selida apo thn polytimh istoria ths omadas tou tote kai tou shmera!!!! epishs sta melh ths log pou kratane thn shmaia ths okra ekei panw sto gorgogyri pou thelw toso poly na paw gia na thymithw ta palia.....

me terastia ektimhsh pros olous

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΣ 'Η ΓΕΝΙΚΟΣ

korwpi 10/9/2008

Ανώνυμος είπε...

ΟΚΡΑ
Να είστε σίγουροι ότι η ΟΚΡΑ δε λείπει από πουθενά.Είναι εδώ με σπουδαία μέλη!!!!!Με πρόγραμμα και με αγάπη για τη δημιουργία!

Ανώνυμος είπε...

OKRA χρονια πολλα σε ολους!!!Το 2009 η ΟΚΡΑ θα ανεβει ψηλα ,εκει που της αξιζει!!!!!!10 χρονια ΟΚΡΑ ,1999-2009!!!!!!!!
Κομβικη και σημαντικη χρονια!!!!