Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"The marvel nowhere is not,
despite it circulates in
the veins of the pesrson!!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε, καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε
μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες
! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!

-Χτυπήστε στην ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ να σας υποδεχτούμε!
-Aναζητείστε το"Ποίημα του μήνα" στο τέλος της σελίδας.

17.7.16

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΠΟΤΑΜΟΥ, εικόνες και δρώμενα από το Μαγευτικό και Πανέμορφο Γοργογύρι.

ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ BEACH 16.07.2016 Η ΑΝΤΙΟΠΗ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της που ακούει στο όνομα ΒΑΣΊΛΗΣ. Από τα κορίτσια της πάλε ποτέ Λ.Ο.Γ. η Αντιόπη-Δήμητρα είναι η πρώτη που παντρεύτηκε, προκειμένου να παραστούν στο γάμο της ήρθαν από Αθήνα τα φιλαράκια της η Άλκηστη-Έφη και ο Αρκάς. Ο ερχομός αυτών των δυο στάθηκε αφορμή για την επανασύνδεση των μελών της Λ.Ο.Γ. ειλικρινά ήταν πολύ συγκινητικό να βλέπω τα αγαπημένα φιλαράκια της χρυσής εποχής, ΖΑΝ ΝΤ ΑΡΚ, ΕΡΑΤΩ, ΑΝΤΙΟΠΗ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΑΡΚΑΣ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΛΚΗΣΤΗ, ΕΛΕΝΑ να ξανασμίγουν στο κλείσιμο της πρώτης δεκαετίας και να έχουν τόσα πολλά να πουν για τη ζωή τους και για τα όνειρά τους. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στο αποψινό γλέντι όπου η βραδιά θα έχει μια σούπερ έκπληξη, η Άλκηστη θα πάρει το μικρόφωνο και θα ερμηνεύσει διάφορα τραγούδια προς τιμήν της νύφης και του γαμπρού.  Σήμερα λοιπόν το πρωί, δηλαδή κατά της 11.00 ο Επικούρειος Πέπος, ο Θεόφραστος και ο Αρκάς αποφάσισαν να πάνε στον ποταμό του χωριού προκειμένου να συναντήσουν τις Νύμφες του ποταμού, δεν στάθηκαν τυχεροί ώστε να τις συναντήσουν όλες γιατί οι 6 είχαν πάει να βοηθήσουν τη νύφη, βρήκαν όμως τις τρεις, δηλαδή την ΔΟΛΕΝΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΡΑΤΏ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ, από την αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι που λέει και ο Γκοτζιό, την ώρα που έφθασαν εκεί οι Νύμφες έπαιρναν το πρωινό τους μπάνιο και ήταν χάρμα οφθαλμών να αντικρίζεις τις Νύμφες γυμνές!!!!!!!!!!!!!!!! ο Επικούρειος Πέπος έχει πάρει σχετικές φωτογραφίες την ώρα που οι Νύμφες αναδύονταν γυμνές αλλά σεβόμενος τα προσωπικά δεδομένα των Νυμφών δεν θα δημοσιεύσει εκείνες τις φωτογραφίες όπου οι Νύμφες ήταν τσίτσιδες που λέει και ο Γκοτζιό. Στην πορεία μαζί με τις νύμφες ανηφόρησαν προς την Κόρη όπου στο παραδοσιακό καφενείο δοκίμασαν το τοπικό ούζο με γλυκάνισο και πολύ γευστικά μεζεδάκια, στη συνέχεια οι Νύμφες υπέδειξαν στον Επικούρειο Πέπο που θα έβρισκαν ρίγανη μυρωδάτη για την γιαγιά τη Φώτεινα. Από αυτή την υπέροχη διαδρομή θα σας παρουσιάσω σήμερα διάφορες φωτογραφίες, ελπίζω πως ο Αρκάς να χορέψει το τσάμικο ''Τ' Ανδρούτσου η μάνα χαίρεται του Διάκου καμαρώνει'' ώστε όταν επιστρέψουν να με μεταδώσουν το κλίμα. Φίλες και Φίλοι η παρουσία της Άλκηστης και του Αρκά με τη θετική τους αύρα μας έκανα να ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές, αγαπητά μου φιλαράκια ειλικρινά σας ευχαριστώ από καρδιάς. Δείτε τώρα τις πολύ όμορφες φωτογραφίες. Με σεβασμό και Επικούρεια διάθεση ο Πεπέ-Πούφ.


Στην τελευταία φωτογραφία ο Αρκάς μαζεύει τήλιο μυρωδάτο υπο το βλέμμα των νυμφών και στην προηγούμενη ο Θεόφραστος συλλέγει ρίγανη για την γιαγιά Φώτεινα, στην προπροηγούμενη οι νύμφες σε εκσταση μετά την περισυλλογή της ρίγανης, και στην προπροπροηγούμενη στιγμές ανάπαυσης από τις Νύμφες και τον Αρκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: