Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"The marvel nowhere is not,
despite it circulates in
the veins of the pesrson!!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε, καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε
μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες
! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!

-Χτυπήστε στην ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ να σας υποδεχτούμε!
-Aναζητείστε το"Ποίημα του μήνα" στο τέλος της σελίδας.

7.8.16

39τη Συναστρεία Ευλογημένων Φίλων.

ρ🌹🎨🎷🍇🎻🎸🎺🌷🍒🍓🌻🌹🎨🎷🍇🎻🎸🎺🌷🍒🍓🌹🎨🍇ρΦίλες και Φίλοι, αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου σας καλησπερίζω από το Μαγευτικό και Πανέμορφο Γοργογύρι. Σήμερα θα σας παρουσιάσω το κείμενο που προηγήθηκε της πρόποσις, και αρκετές φωτογραφίες από την 39τη ΣΥΝΑΣΤΡΕΙΑ ευλογημένων φίλων. Γιατί 39τη; είναι απλό φέτος τον Ιούλιο η υπέροχη-ευλογημένη φιλία μας έκλεισε τα 39 χρόνια.
Ευλογημένοι φίλοι σας καλησπερίζω και σας ευχαριστώ που απόψε βρισκόσαστε εδώ για να υποδεχθούμε τα ''χελιδόνια'' απο την Νότια Αφρική.  Όταν πριν λίγες μέρες κάτι πήγε ν' αλλάξει στο προγραμματισμένο ταξίδι των ευλογημένων φίλων μας εγώ και η Λαμπρινή που βρισκόμασταν στο χωριό πάθαμε ένα μικρό σοκ! Αυτόματα και οι δύο πήγαμε στο αρχηγείο για ν' ακούσουμε αυτό το c.d. που σας δείχνω,(πρόκειται για το (EMPEROR) αυτό το συγκεκριμένο c.d. κρύβει μια μαγική δύναμη, και είναι ιστορικό κειμήλιο, μου το είχαν χαρίσει οι φίλοι μας πριν περίπου 20 χρόνια όταν ακόμα μέναμε στον Νεο Κοσμο ο λόγος που ακούσαμε πολλές φορές αυτό το c.d.  ήταν γιατί μ' έναν μαγικό τρόπο,  μια αόρατη κλωστή μας ενώνει  μαζί τους. Εκείνη την ημέρα θέλαμε να στείλουμε θετική ενέργεια στον αγαπημένο φίλο μας ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και να μην ακυρωθεί αυτό το ταξίδι.(Θέλετε να το πιστέψτε τε, πιστέψτε το, δεν θέλετε νο πρόβλεμ, μας ρώτησε η DENICE τη ώρα έγινε αυτό το περιστατικό, γιατί το πράσινο φως άναψε στις 17.00 εκείνη τη στιγμή πάρθηκε η απόφαση πως το ταξίδι δεν θα αναβληθεί μιας και όλες οι εξετάσεις ήταν οκ, και τις είπαμε από τις 13.00 έως τις 17.00!!!!!!!!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!! Η ΟΚΡΑ κάνει και θαύματα τώρα; Η θετική ενέργεια που στείλαμε στον εκλεκτό μας φίλο έπιασε τόπο.)
Αργά το βράδυ κι ενώ ήμασταν καθ' οδόν προς το μικρό ταβερνείο του χωριού χτυπάει το τηλέφωνο και ο άλλος εκλεκτός μου φίλος ο σοφός Γεώργιος μ' ανακοινώνει τα ευχάριστα!!!!!! Η ομάδα των 4 φθάνει στην Αθήνα την παρασκευή το πρωί! Λίγο πριν είχε επικοινωνήσει με την Μελισσάνθη και είχε μάθει τα ευχάριστα, όταν σε λίγο επικοινώνησε μαζί μου και η κόρη μου ήμουν πια βέβαιος πως  σε λίγες μέρες θα έκλεινα στην αγκαλιά μου 4 πολυαγαπημένα μέλη από την οικογένεια  WILTON.

Φίλες και Φίλοι την αποψινή συνάντηση την έχω ονομάσει 39τη συναστρεία!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό, αυτή η υπέροχη-μοναδική φιλία έκλεισε  φέτος τα 39 χρόνια και οδεύει φουλ για τα 5τη δεκαετία.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί απόψε βρίσκονται κοντά μου πρόσωπα πολύ αγαπημένα που με τον δικό σας τρόπο έχετε χαράξει το όνομά σας στην καρδιά μου με χρυσά γράμματα και είμαι πολύ τυχερός που σας συνάντησα.

Θα σταθώ ιδιαίτερα σε 5 νέους χρυσούς κρίκους που έχουν προστεθεί εδώ και κάποια χρόνια στη χρυσή αλυσίδα φιλίας, και που δεν έτυχε να είναι παρόντες σε προηγούμενες συναντήσεις μας. 

Πρόκειται για την Κορνηλία, για την Διώνη, για τον Θαλή-''Πατέρας'' για την Όλγα, και για τον Φιλοκτήτη, σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ που με την αγάπη σας και τη φιλία σας δίνετε ένα καλύτερο νόημα στη ζωή μου.

Φίλες και Φίλοι από την αποψινή συναστρεία λείπουν 5 κρίκοι,η  Δήμητρα, η Ράνια και ο Αλέκος γιατί έχουν πάει στο χωριό λόγω της γιαγιάς, ο Βασίλης και η νύφη μου η η  Ελένη, η Ελένη που αυτή την περίοδο δίνει την πιο σημαντική μάχη στη ζωή της, η Ελένη έχει κοντά της τον διασώστη γιο της και όλοι μας προσδοκούμε το καλύτερο.

Φίλες και Φίλοι στο πρόσωπο της DENISE βρήκα τη δίδυμη αδερφή μου, στο πρόσωπο του DERRICK βρήκα ένα πιστό και αληθινό φίλο, αυτοί οι ευλογημένοι φίλοι με την αγάπη τους άλλαξαν τη ζωή μου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια μιας κοπέλας από το χωριό μου που είχε πει το 2007 ''κύριε Σπύρο αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να σας αγαπάνε πάρα πολύ, είχε δίκιο, να λοιπόν γιατί σας λέω πως με την αγάπη τους άλλαξαν τη  ζωή μου. 

Στα πρόσωπα της Χριστίνας και του Τζόναθαν απέκτησα μια κόρη ακόμα και έναν γιο.

Ευχαριστώ την Λαμπρινή που ετοίμασε υπομονετικά και με τέχνη όλα τα γευστικά εδέσματα για την αποψινή Συναστρεία, και τον επίσης εκλεκτό μου φίλο τον Παπαγιώργη που επιμελήθηκε τα μεζεδάκια της σχάρας, και τον Πεπέ για τα λίγα υπόλοιπα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω επίσης στις δυο πολύ όμορφες ανιψιές μου, την Ηρώ και την Κορνηλία που επιμελήθηκαν τη μετάφραση στα Αγγλικά.

Φίλες και Φίλοι εις υγείαν τον παρευρισκομένων, και ειδικότερα σ' αυτούς που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν απόψε να είναι κοντά μας, και φυσικά όπως λέει και ο σοφός φίλος μου, και όχι μόνο!!!!!! 
Υ.Γ. Φίλες και Φίλοι οι στιγμές που ζήσαμε ήταν μαγικές. Σας χαιρετώ, με αγάπη και Επικούρεια διάθεση ο Επικούρειος Πέπος. 
Πρώτη Αριστερά η Πανέμορφη Διώνη, χάρη σ' αυτήν θα ξεκινήσει ο β' Τρωϊκός Πόλεμος!
Επικούρειος Πέπος και Denice τα δίδυμα!!!!
Κορνηλία, Μελισσάνθη, Όλγα, Αστροτόμ, και Τζόναθαν.
Αγναντέψτε τις 2 κόρες μου!!!!!!!
Ο Επικούρειος με τ' αγαπημένα του φιλαράκια.Το Ηρούλι υπο το προστατευτικό βλέμμα της Δολέντσιας.


Δολέντσια-Λαμπρινή και Denice 2 υπέροχες-αγαπημένες φίλες.
Φίλες και Φίλοι αυτή η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.
οι τρεις Μούσες λίγο πριν την αναχώρηση για Σκιάθο.
Ηρούλη είσαι η πιο όμορφη Γοργόνα.
Κάτι ήξερε ο Φούγγερ που την επέλεξε!!!!!!Σύντομα θα σας παρουσιάσω κι άλλες φωτογραφίες από την 39τη Συναστρεία, ευχαριστώ τους φίλους από την Ελάδα που παραβρέθηκαν στη Συναστρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: