Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"The marvel nowhere is not,
despite it circulates in
the veins of the pesrson!!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε, καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε
μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες
! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!

-Χτυπήστε στην ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ να σας υποδεχτούμε!
-Aναζητείστε το"Ποίημα του μήνα" στο τέλος της σελίδας.

18.8.16

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΕΛΞΗ, ΑΡΙΑΔΝΗ,ΕΝΔΥΜΙΩΝ,ΑΡΤΕΜΙΣ, ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΗ! ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΠΕΠΟΣ.

ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ BEACH 17/08/2016 ώρα 00.50 με ηχορύπανση στο φουλ, Παναγία μου έλεος!!!
Φίλες και Φίλοι αγαπητοί συναθλητές της Ουτοπίας, της απολυτότητας, της 3g πίεσης, της ευθύνης, της φιλοξενίας, της αφοσίωσης των πιστών φίλων που είναι εκεί ακόμα και όταν δεν τους χρειάζεσαι, -αυτό αφορά εσάς δεσποινίς ''Κ'' που ελπίζω κάποτε να διαβάσεις το βιβλίο της ιστορίας του κόσμου- και τότε θα καταλάβεις το τι ακριβώς συνέβη. Ένυ γουέι σας χαιρετώ από το Μαγευτικό και Πανέμορφο Γοργογύρι. Μερικές φορές συμβαίνουν κάποια παράξενα πράγματα, θα έλεγε κανείς πως η άρνηση της ''Κ'' έγινε για να προστεθεί στη χρυσή αλυσίδα φιλίας ένας καινούργιος χρυσός κρίκος. Και το όνομα αυτής Άρτεμις!!!!! Πράγματι θα μπορούσε να το δει κάποιος και απ' αυτή την οπτική, η άρνηση όμως παραμένει άρνηση αγαπητέ Πεπέ και μην προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο. Σ' αυτή τη 39τη Συναστρεία συνέβησαν απίστευτα!!!!!! πράγματα, κατ' αρχάς ο δαίμων του τυπογραφείου το ''απίστευτο'' το έκανε ''απίστευτος'' αγαπητέ φίλε Φιλοκτήτη προσέθεσες ένα ''ς'' και μας έκανες άνω κάτω, μήπως το έκανες λόγω του αρχικού του ονόματός μου; Ένυ γουέι το απίστευτο αφορούσε 2 εκδοχές η μία ήταν η απίστευτη άρνηση, και η β' ο χρόνος, δηλαδή απίστευτο που πέρασαν 10 χρόνια μιας φιλίας που ξεκίνησε το 2006, και που αναβίωσε κατά τον καλύτερο τρόπο το 2016. Άρα το νόημα ήταν 5+5=10 τόσο απλά και λογ-ικά που το μόνο που χρειαζόταν ήταν λίγη Σουαχι-λογ-ίτικη σκέψη, ή 🌷🌹🍇🎨🍓🍒🎺🎸🎻🎷🌻🎨🌹🌷. . .
Φέτος είχαμε μαζί μας τον Ασκληπιό, την Έλξη, την Αριάδνη και τον Ενδυμίωνα. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε κάποιες από το προσκύνημα στ' άγια χώματα που πρωτογνωριστήκαμε, και ήταν στην Αρεοπαγίτου 18 απέναντι από το Μουσείο.
Εκεί σ' αυτό το σημείο ξαναβρεθήκαμε μετά από 39 χρόνια, για να αποτήσουμε φόρο τιμής στην ευλογημένη φιλία. Ευχαριστώ τον νέο χρυσό κρίκο Άρτεμις ματσ μουτς!!!! που ως γέφυρα βοήθησε να περάσουμε ''απέναντι'', ευχαριστώ επίσης την πολυαγαπημένη μου Κορνηλία, που ήταν έτοιμη να αναλάβει ξανά τον ρόλο της μεταφράστριας, αν δεν υπήρχε η εναλλακτική παρουσία της Μικρής Άρτεμις. Αν με ρωτούσε κάποιος ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή αυτής της συνάντησης θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη, ''η συνειδητοποίηση της Άρτεμις -λόγω της επικοινωνίας της με τον γιατρό-φιλόσοφο- ως προς το τι θα επιδιώξει να πετύχει στη ζωή της. Αγαπημένη μου ανιψιά ανυπομονώ να περάσουν τα δυο χρόνια για να βιώσω την επιτυχία σου στην Ιατρική.

 Στο καλό φιλαράκια μου, στο καλό. Καλή αντάμωση του χρόνου για να γιορτάσουμε τα 40 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: