Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"The marvel nowhere is not,
despite it circulates in
the veins of the pesrson!!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε, καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε
μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες
! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!

-Χτυπήστε στην ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ να σας υποδεχτούμε!
-Aναζητείστε το"Ποίημα του μήνα" στο τέλος της σελίδας.

12.2.18

''Εδώ να Μείνεις'' Σωτήρης, Άννα, Κωνσταντίνος. ...με Έμπνευση! ΜΑΡΙΑΝΝΑ μια ηρωίδα του καιρού μας.

🌹🌷🎷🎻🎨🌹🌷🎷🎻🎨🌹🌷
Φίλες και Φίλοι καλημέρα, υπάρχουν στην εποχή μας Ηρωίδες;
Ας ξεκινήσω όμως από την αρχή, σήμερα ημέρα Δευτέρα 12/02/18 είχα την τύχη να συναντήσω μια ηρωίδα στο cafe ""Εδώ να μείνεις"" που βρίσκεται στην Λαυρίου στην Παιανία.
Όλα ξεκίνησαν κάπως παράξενα, ενώ είχα στο μυαλό μου να επισκεφθώ τον ελεγκτή γιατρό κατά τις 11:00 η εσωτερική "άτακτη" φωνούλα μου είπε να πάω 2 ώρες πιο νωρίς. Αυτό και έκανα, αφού κατά τις 09:30 ολοκλήρωσα την διαδικασία με τον ελεγκτή αποφάσισα -μετά από πολύ καιρό- να επισκεφθώ το cafe του Σωτήρη, ο Σωτήρης παλιός συνάδελφος και συναθλητής στον Μαραθώνιο αποφάσισε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική και τους καφέδες. Όλοι οι καφέδες που έχει στο  κατάστημα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Βραζιλία και στην Αφρική γιατί ο ίδιος είναι γευσηγνώστης και εισάγει τους πιο γευστικούς και αρωματικούς καφέδες. Ο λόγος που αποφάσισα να τον επισκεφτώ ήταν για να τον δω γιατί ήταν  καλός φίλος, και κυρίως γιατί ήταν  και παραμένει ένας αξιόλογος άνθρωπος και μεγάλος αθλητής, αλλά και για  επαγγελματικούς λόγους. Ως manager ήθελα να μιλήσω με  την κόρη του την Άννα η οποία είναι διεθνούς φήμης χορεύτρια κλασικού μπαλέτου για να της προτείνω να λάβει μέρος στο φεστιβάλ χορού που θα γίνει τον επόμενο χρόνο -εκτός απροόπτου- στο Μαγευτικό και Πανέμορφο Γοργογύρι 🤗 και στο Ηρώδειο. Η Άννα ενθουσιάστηκε με την πρόταση μου και με εξουσιοδότησε να χειριστώ εν λευκώ το θέμα. Εντωμεταξύ επειδή ο αδερφός της είχε μια ερωτική σχέση με την μπάλα, αφού ως έφηβος ποδοσφαιριστής υπήρξε μεγάλο ταλέντο και θυμάμαι τότε γινόταν ένας χαμός για το ποια ομάδα θα τον κερδίσει, σκέφτηκα μήπως τον πείσω να δεχθεί να πάει στο campionato. Mε λύπη τον άκουσα να λέει πως μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό έπαψε πια να ασχολείται με το τόπι. Κρίμα γιατί ήταν κορυφαίος, ποιος Μέσι και ποιος Ρονάλντο αν συνέχιζε ο Κωνσταντίνος σήμερα όλοι οι προβολείς θα ήταν στραμμένοι πάνω του. Τώρα πια ασχολείται με την δεύτερη μεγάλη αγάπη του που είναι η μουσική και το τραγούδι. Εκεί στο cafe της οικογένειας κάποια βραδιά διοργανώνουν υπέροχες μουσικές βραδιές.
"" Με Έμπνευση"".🍇🍇🍇🍇🍇
Κι ενώ ήμουν έτοιμος να αναχωρήσω με φώναξε ο Σωτήρης στο τραπέζι που καθόταν για να με συστήσει σε μια Κυρία.
Το όνομα αυτής ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!!!
Φίλες και Φίλοι δεν θα σας πω πολλά γιατί ό,τι και να σας πω γι' αυτήν την Υπέροχη Ελληνίδα θα είναι λίγο, ελπίζω κάποια στιγμή η Μαριάννα να γράψει ένα βιβλίο ώστε να μπορέσει αρκετός κόσμος να μάθει την συγκλονιστική δική της ιστορία, μια ιστορία μιας Ηρωίδας. Ειλικρινά όση ώρα την παρακολουθούσα να μιλάει νόμιζα πως είχα μπροστά μου μια νέα Μπουμπουλίνα. Αγαπητή Μαριάννα εκ των υστέρων κατάλαβα γιατί η "άτακτη" φωνούλα μου είπε να πάω δύο ώρες πιο νωρίς στον ελεγκτή, ήταν για να σε συναντήσω. Είσαι πράγματι μια Ηρωίδα και είμαι περήφανος που είσαι Ελληνίδα, είμαι περήφανος που είσαι Ελληνίδα μάνα, σε παρακαλώ φρόντισε να καταγράψεις την ιστορία σου όχι τόσο για σένα, αλλά για όλους εμάς, εμείς έχουμε ανάγκη να διδαχθούμε από σένα, εσύ είσαι βράχος που λέει και ο ευλογημένος φίλος μου από τη Νότια Αφρική. Όπου σταθώ και όπου θα βρεθώ θα μιλάω για σένα, θα μιλάω για τον Θηλυκό Λεωνίδα, θα μιλάω για μια Ηρωίδα, μόνον μία Ηρωίδα θα έκανε αυτό που έκανες εσύ το 2004. Κρίμα που η χώρα μας δε αξιοποίησε εκείνη την δυναμική και εκείνον τον πλούτο του ανθρώπινου δυναμικού. Σ' Ευχαριστώ που σε συνάντησα σήμερα γιατί μου άλλαξες την διάθεση, η σημερινή μέρα είναι για μένα ημέρα πόνου και μνήμης γιατί σαν σήμερα το βράδυ έχασα τον πολυαγαπημένο μου πατέρα. Σωτήρη σ' ευχαριστώ που πήρες την πρωτοβουλία να με συστήσεις στην Υπέροχη και Μοναδική Μαριάννα.
Φίλες και Φίλοι όταν η Μαριάννα αποφασίσει να γράψει το βιβλίο εδώ σ' αυτό το ιστολόγιο θα σας το ανακοινώσουμε πρώτοι. Μακάρι να ήμουν συγγραφέας για να έγραφα εγώ αυτό το βιβλίο, αν ο Σπίλμπεργκ διαβάσει αυτό το άρθρο ας αναζητήσει την Μαριάννα προκειμένου να κάνει την καλύτερη ταινία της ζωής του.
Φίλες και Φίλοι προφανώς υπάρχουν γύρω μας πολλές Μαριάννες, απλά θα πρέπει να τις αναζητήσουμε, και θα πρέπει και οι ίδιες να μας μιλήσουν, η Μαριάννα από ευγένεια δεν ήθελε να μιλάει για τον εαυτό της, όμως αγαπητή μου Μαριάννα πρέπει, πρέπει γιατί δυστυχώς από το χαζό κουτί μας παρουσιάζουν την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, υπάρχει όμως και η φωτεινή πλευρά και αυτή είσαι εσύ.
Με σεβασμό και Επικούρεια διάθεση ο Επικούρειος Πέπος.
ΥΓ. Αναζήτησε την Μαριάννα στο ""... με Έμπνευση!""" Λαυρίου 132
Παιανία.🎻🎨🌹🌷🎷🍇🎵🎻🎨🌹🌷🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

Δεν υπάρχουν σχόλια: