Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

10.9.18

ΣΥΛΒΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Φίλες και φίλοι αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου της Λογοτεχνικής Ομάδας Γοργογυρίου σας καλησπερίζω από το Μαγευτικό και Πανέμορφο Γοργογύρι.
Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην Σύλβια! Κατά κόσμον Κατερίνα Ντακούλα-Χρυσομάλλου η οποία υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Λογοτεχνικής Ομάδας Γοργογυρίου και πρόσφατα, 25 Αυγούστου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της που ακούει στο όνομα Δημοσθένης Χρυσόμαλλος.
Η Σύλβια υπήρξε ερασιτέχνης ποιήτρια, και ταλαντούχα χορεύτρια, κατά την ταπεινή μου άποψη αν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό θα είχε αφήσει το δικό στίγμα στην ιστορία των γυναικών που ασχολήθηκαν με τον χορό.
Τι να κάνουμε όμως τα βέλη του έρωτα την χτύπησαν νωρίς και στις 25/08 αποφάσισε να παντρευτεί.

Προσωπικά της εύχομαι ολόψυχα σύντομα να γίνει μητέρα και επειδή γνωρίζω πως θέλει πολλά παιδιά να την αξιώσει ο Θεός να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.
Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από την Σύλβια-Κατερίνα γιατί ως ερασιτέχνης φωτογράφος είπα να καλύψω το τελετουργικό της αναχώρησης της νύφης από το σπίτι για την εκκλησία, έλα όμως που ο διαβολάκος έβαλε την ουρά του και ο Επικούρειος Πέπος ενώ νόμιζε πως με την βιντεοκάμερα έγραφε αυτό το σημαντικό γεγονός, ο διαβολάκος είχε άλλη άποψη με αποτέλεσμα λόγω ενός λάθους του Επικούρειου Πέπου να μην καταγράψει τίποτα!!! Μα Τίποτα!!!
Τι είχε συμβεί; Απλά ο Πέπος αντί να βάλει άδειο dvd έβαλε γραμμένο με αποτέλεσμα να μην καταγράψει τίποτα. Όταν το πήρε είδηση ήταν πολύ αργά.
Ο MANAGER Στεναχωρέθηκε παρά πολύ γιατί η στιγμή ήταν μοναδική και το χειρότερο ο φωτογράφος που κάλυπτε τον γάμο είχε ήδη αναχωρήσει για την εκκλησία.

Φίλες και φίλοι στο Μαγευτικό και Πανέμορφο Γοργογύρι εκτός από τις εικαστικές παρεμβάσεις, και τα ξυλόγλυπτα του καλλιτέχνη Άγγελου Πατσιατζή έχουμε και γάμους, για να είμαι ειλικρινής πίστευα πως η Σύλβια θα ήταν η πρώτη από τα κορίτσια της Λογοτεχνικής Ομάδας Γοργογυρίου που θα παντρευόταν, τελικά ήταν η δεύτερη γιατί την πρωτιά την πήρε η Αντιόπη η οποία έχει ήδη ένα γλυκύτατο αγοράκι.
Αγαπητή Σύλβια-Κατερίνα σε χαιρετώ, με σεβασμό και Επικούρεια διάθεση ο Επικούρειος Πέπος.