Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"The marvel nowhere is not,
despite it circulates in
the veins of the pesrson!!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε, καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε
μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες
! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!

-Χτυπήστε στην ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ να σας υποδεχτούμε!
-Aναζητείστε το"Ποίημα του μήνα" στο τέλος της σελίδας.

11.8.08

"O Πύργος του Άιφελ προκαλεί διαφωνίες και αμφισβητήσεις!"

Διάφορα φυλλάδια και άρθρα δημοσιεύθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους 1886, κατόπιν στις 14 Φεβρουαρίου 1887, με το που ξεκίνησαν οι οικοδομικές εργασίες, εμφανίστηκε η «Διαμαρτυρία των καλλιτεχνών» (Artist’s Protest)
Η «Διαμαρτυρία ενάντια στον Πύργο του Κυρίου Άιφελ», δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «LE Temps», και απευθυνόταν στο διευθυντή των εργασιών της Παγκόσμιας Έκθεσης, Monsieur Alphand. Υπογράφεται από διάφορα μεγάλα ονόματα από τον κόσμο της λογοτεχνίας και των τεχνών: Charles Gounod, Guy de Maupassant, Alexandre Dumas ο νεώτερος, François Coppée, Leconte de Lisle, Sully Prudhomme, William Bouguereau, Ernest Meissonier, Victorien Sardou, Charles Garnier και άλλων των οποίων η ευημερία ήταν λιγότερο καλή. Άλλοι ευθυμογράφοι ώθησαν τη βίαιη διατριβή ακόμα παραπέρα, εκσφενδονίζοντας προσβολές όπως: «αυτόν τον αληθινά τραγικό λαμπτήρα οδών» (Léon Bloy), «αυτόν τον σκελετό καμπαναριών» (Paul Verlai-ne), «αυτόν τον ιστό σιδήρου, ελλιπή, μπερδεμένο και παραμορφωμένο» (François Coppée), «αυτή η υψηλή και ισχνή πυραμίδα των σκαλών σιδήρου, αυτός ο γιγαντιαίος αδέξιος σκελετός επάνω σε μια βάση που φαίνεται χτισμένη για να φέρει ένα κολοσσιαίο μνημείο του Κύκλωπα, αλλά που εξαντλείται σταδιακά σε μια γελοία λεπτή μορφή όπως μια καπνοδόχος εργοστασίου» (Maupassant), «έναν μισοχτισμένο σωλήνα εργοστασίου, ένας σκελετός που περιμένει να παχύνει με πέτρες ή με τούβλα, μια σχάρα σε σχήμα χοάνης, υπόθετο για να γεμίζει τρύπες» (Joris-Karl Huysmans). Μόλις τελείωσαν οι εργασίες για την κατασκευή του Πύργου η κριτική εξαλείφθηκε από μόνη της με την παρουσία του ολοκληρωμένου αριστουργήματος, και λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια δημοφιλή επιτυχία με την οποία χαιρετήθηκε. Δέχτηκε δύο εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης του 1889.

Ένα απόσπασμα από τη «Διαμαρτυρία ενάντια στον πύργο του Κυρίου Άιφελ».
«Ερχόμαστε, εμείς οι συγγραφείς, οι ζωγράφοι, οι γλύπτες, οι αρχιτέκτονες, οι εραστές της ομορφιάς του Παρισιού που ήταν μέχρι τώρα άθικτη, να διαμαρτυρηθούμε με όλη μας τη δύναμη και όλη μας την αγανάκτηση, στο όνομα του υποτιμημέ-νου γούστου των Γάλλων, στο όνομα της Γαλλικής τέχνης και της ιστορίας υπό απειλή, ενάντια στην ανέγερση μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας μας, του άχρηστου και τερατώδους Πύργου του Άιφελ, του οποίου το δημοφιλές άρρωστο-συναίσθημα συναντάται τόσο συχνά ώστε ένας κριτής με αίσθημα λογικής και δικαιοσύνης, να τον έχει ήδη βαπτίσει ως «Ο Πύργος της Βαβέλ. (...) Μπορεί πλέον η πόλη του Παρισιού να σχετίζεται με τις μπαρόκ και εμπορικές φαντασιώσεις ενός εργολάβου των μηχανών, οι οποίες την κάνουν με αυτόν τον τρόπο αδιόρθωτα άσχημη και ατιμασμένη;(...)
Για να κατανοήσετε τί υποστηρίζουμε, χρειάζεται μόνο να φανταστείτε για μια στιγμή έναν πύργο του γελοιωδώς ιλιγγιώδους ύψους που εξουσιάζει το Παρίσι, ακριβώς όπως μια γιγαντιαία μαύρη καπνοδόχος εργοστασίου, της οποίας η βάρβαρη μάζα να συντρίβει και να ταπεινώνει όλα τα μνημεία μας και να υποτιμά όλα τα αρχιτεκτονικά μας έργα, τα οποία θα εξαφανιστούν ακριβώς πριν από αυτήν την βλακώδη ανοησία. Και για είκοσι έτη (σ.σ. ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε διάρκεια ζωής του Πύργου για 20 έτη) θα βλέπουμε να διαδίδετε σε ολόκληρη την πόλη, μια πόλη που λαμπυρίζει με τη μεγαλοφυΐα τόσων πολλών αιώνων, θα δούμε την εξάπλωση όπως ενός λεκέ μελανιού, η μισητή σκιά αυτής της μισητής στήλης του όρθιου μετάλλου.


Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα "Le Temps" της 14ης Φεβρουαρίου 1887, ο Άιφελ έδωσε μια απάντηση στη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών, συνοψίζοντας συστηματικά το καλλιτεχνικό του δόγμα.

«Σε ό, τι με αφορά πιστεύω ότι ο Πύργος κατέχει την ομορφιά του. Είμαστε για να θεωρήσουμε ότι επειδή κάποιος είναι μηχανικός δεν είναι κατειλημμένος από την ομορφιά στις κατασκευές κάποιου, ή ότι κάποιος δεν επιδιώκει να δημιουργήσει την κομψότητα καθώς επίσης και τη στερεότητα και τη διάρκεια; Δεν είναι αλήθεια ότι οι ίδιοι όροι που δίνουν τη δύναμη, προσαρμόζονται επίσης στους κρυμμένους κανόνες της αρμονίας; (...) Τώρα σε ποιο φαινόμενο πρέπει να δώσω το πρωταρχικό ενδιαφέρον στο σχεδιασμό του πύργου; Ήταν η αντίσταση του αέρα. Καλά τότε! Υποστηρίζω ότι η κυρτότητα των τεσσάρων εξωτερικών άκρων του μνημεί-ου, που είναι τόσο μαθηματικά υπολογισμένη όσο υπαγορεύεται να είναι (...) θα δώσει μια τεράστια εντύπωση της δύναμης και της ομορφιάς, που θα αποκαλύψει στα μάτια του παρατηρητή την τόλμη του σχεδίου στο σύνολό του. Επιπλέον τα πολλά κενά διαστήματα που χτίζονται στα ίδια τα στοιχεία της κατασκευής θα επιδείξουν σαφώς τη σταθερή ανησυχία για να μην υποβληθούν οι οποιεσδήποτε περιττές επιφάνειες στη βίαιη δράση των τυφώνων, η οποία θα μπορούσε να απειλήσει τη σταθερότητα του οικοδομήμα-τος. Επιπλέον υπάρχει μια έλξη στο κολοσ-σιαίο, και μοναδική απόλαυση στην οποία οι συνηθισμένες θεωρίες της τέχνης ισχύουν μόλις και μετά βίας "!
Ταυτότητα "Le Tour Eiffel"

Ημερομηνία Γέννησης: Μάρτιος 31, 1889 (με υψωμένη την σημαία στην κορυφή), χτίστηκε για την Παγκόσμια Έκθεση με αφορμή τον εορτασμό της Γαλλικής Επανάστασης.
Ηλικία: 119 ετών
Εργολάβος: Gustave Eiffel & Cie
Μηχανικοί: Maurice Koechlin & Emile Nouguier
Αρχιτέκτονας: Stephen Sauvestre
Μελέτες: Ξεκίνησαν το 1884
Κατασκευή: 1887 έως 1889 (2 έτη, 2 μήνες και 5 μέρες)
Σύνθεση: 18.038 κομμάτια, 2.500.000 καρφιά λαμαρίνας
Βάρος μεταλλικής δομής: 7.300 τόνοι
Ολικό βάρος: 10.100 τόνοι
Ύψος: 324 μέτρα (με το κοντάρι της σημαίας)
Ζεύγος συντεταγμένων:
Γεωγραφικό πλάτος: 48° 51' 32" Βόρεια
Γεωγραφικό μήκος: 002° 17' 45"Ανατολικά
Αριθμός επισκεπτών μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2007: 236.455.812
Διακριτικό χαρακτηριστικό: Αναγνωρίσιμος σε όλο τον κόσμο
Αριθμός σκαλοπατιών: 1665
Ιδιοκτήτης: Πόλη των Παρισίων
Jim Adams

51 σχόλια:

ξενυχτης είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ!
EMΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

mauros pit είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η' ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΝΕΟ!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΝΤΩΣ!
CONGRATS!

STOHASTIS είπε...

AGAPHTE TJIM ADAMS EKEI STHN EKSOXH POY EISAI KSEKOYRASE TA MATIA SOY ESTIAZONTAS SE MAKRINA TOPIA KAI FERE STH MNHMH SOY OMORFES STIGMES TOY PERSINOY AYGOYSTOY. THE END OF L.O.G. 13.O8.O8 TO TAXIDI OSO KRATHSE HTAN POLY OMORFO APLA DEN MAS AXIZE ENA TETOIO TELOS.

Ανώνυμος είπε...

????

Ανώνυμος είπε...

PROS ALMA LIBRE.΄΄ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ-ΙΣΩΣ-ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...(ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ?)ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ... ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ. ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑΜΠΟΣ Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΜΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ SITE THS FILOMATHEIAS, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΥΤΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ. ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ... ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ALMA LIBRE.Y.Γ. ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΑΓΓΛΙΑ?

alma libre είπε...

epi8etiki kai proklitiki??? mmm poios 8a mporouse na me apokalei etsi xoris na me gnorizei??? oso gia to erothma kerkura h' agglia nomizo oti ego 8a "protimousa" kerkira.ston anonimo tora pou mas mhlaei gia tous provlhmatismous tou o "kafreftis" mas einai 8olos kai hte 8eloume hte dn 8eloume dn 8a koitaxtoume p-o-t-e se ayton... akoma kai mesa apo edo dn mporoume n kanoume ta pistevo mas pra3h para mono na meinoume sthn 8eoria kai stis filosofikes sizitieis......... logia pou les esu kai ego paramenoun axroma,anekfrasta,adia.....to nohma tous xanete oti kai an peis oti kai an po...... h diafora mas einai mono mia pou isos mas xorize apo aytous pou dn ekfrazontai..... to oti emeis mesa apo do prospa8oume na dosoume xroma sta logia kai kinhsh (pragma omos adinato) dn 3ero an s kalhpa alla kalo einai n 3eroume oti o logos einai dinamh kai spaei ton "kafreyth" otan ego,esy dn menoume mono sta logia tou.. to na meineis kai na pistepseis sthn afelia gia tn kalosini stis meres mas einai apesio pragma!!! giati se plhgonei.... kai skotonei esto kai ayth tn ligh empistosinh pou kriveis mesa sou gia tous allous....

jim adams a paris είπε...

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ AYTH!Ο ΕΙFFEL ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΡΙΤΙΚΗ-ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ-ΚΑΙ ΧΛΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ (Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ!!!).ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤAI ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ -ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ- ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ.....ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ!ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ MOIRA ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ TOY EIFELL!EYXOMAI ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ NA ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο POOF! (ΚΟΛΑKΗ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ TICKETS!!!!!)
ΜΕRCI BEAUCOUP MOIRA!

PS1.AΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!
PS2.ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ!
PS3."ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ"!
PS4.ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ "CRAZY RIDER" ΣΤΗΝ DISNEYLAND!
PS5.ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ "ΘΑΥΜΑΤΩΝ"!
PS6.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ (ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΦΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!)
PS7.ΚΡΑΣΑKΙ ΚΑΙ FROMAGE ΚΑΙ GOURMET KAΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!
PS8.ΠΩΣ Ο ΚΟΛΑΚΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ-ΑΠΟ ΤΟΝ POOF KYΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ-(ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ....ΦΟΡΕΣ) ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΑΣ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ASICS GEL ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΩΣΑΝ!!!) ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟΥ Ε...EXCUSE MOI...TOY AΠΟΛΥΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!
PS9.H ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΟΥΚΑΣ ΣE VAMPIRE ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ WELLDONE ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΓΓΕΛΝΕ!
PS10.H EKΠΛΗΞΗ ΤΗΣ MOIRA Ή "ΜΟΙRA'S WELCOME"!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
PS11.H BAΡΚΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ (ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ&ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΑΣ) ΜΕ ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!!!
PS12.TOUR EIFFEL!MEΓΑΑΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!ΒΕΕΕΒΑΙΑ (ΜΑΚΡΥΝΟΣ!!!)
PS13.TSF JAZZ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
PS14.ΓΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!!!ΑΝΤΕ!!!

POOF είπε...

ΤΖΙΜ ΑΝΤΑΜΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ! ! ! ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΑΡΑΞΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, 6 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΞΕΠΟΔΑΡΙΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΚΟΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΝΙΩΘΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 23.45! ! ! ! ! ! ! Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓ[ΑΠΟΔΗΜΩΝ]Π.Λ.Μ.Ν.Μ. ΝΑ ΕΞΣΤΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΩΝ 320 ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΔΕΣΠΙΝΑ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ 6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Μ'ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΡΟΤΟ ΠΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ........................ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ. MOIRA Σ'ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑΜΕ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ,ΑΥΤΟ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ Α Φ Ω Ν Η. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΓΕ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ EPNEE TA LISTHIA, ENAS ALLOS MEGALOS EROTAS.Μ'ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. Ο DOCTOR NICHOLAS ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΣΤΡΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.

POOF είπε...

MONTMARTH= ΕΡΩΤΑΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ, ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ, ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ, ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ, ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ PEPE, ΤΟΥ POOF, TOY MR PEPOY,EΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΓΙΚΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΝΕΚΤΑΡ.Υ.Γ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ DOCTOR NICHOLA ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΑΞΙΔΕΥΩ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΝΕΨΗ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ! ! ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΛΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟΥ. Η ΛΟΥΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΝΗ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΥΠΝΟΤΙΣΕΙ Ο DOCTOR.

jim adams a paris είπε...

...KAI ΣYNEXIZOYME:

PS15.ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΚΕΤΑ...ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΠΑΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΥΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΕΛΟΣ!!!
PS16.TO MAΡΑΚΙ (Ή ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ "ΜΑRIE ΑΝΤΟINETTE")KAI TA "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΤΗΣ!!!
PS17.H NIKH THΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ!ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!
PS18.TO ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟ "ΟΥΝ" ΑΝΤΙ ΤΟΥ "UNE"!MEΛΕΤΗΤΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΗΚΕΙ!ΕΙΚΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ!
PS19.TA ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΠΡΩΪΝΑ Α PARIS ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ!Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ MOIRA ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ, ΤΑ ΗΝΙΑ ΠΗΡΑΝ Ο POOF ME TON ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ (Ο POOF ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ "EΞΩΤΕΡΙΚΗ" ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΟΥ Α PARIS!!!).
PS20.H KATAΠΛΗΚΤΙΚΗ PIZZA ΣΤΗΝ ΜΟΝΜΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙ ΕΙΧΕ ΦΥΛΛΟ!
PS21.TA ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΓΛΥΚΑ MACARON (MAKAΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ POOF) AΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "LADUREE" (ANAKAΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΛΑΚΗ)ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!ΕΙΝΑΙ "MUST"!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΦΤΑΝΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ AΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ"!
PS22.Ο ΜΟΝSIEUR CHAMBALALA ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ "ΝΙAAAΟΥ"!!!
PS23.KAI ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!!!!!

POOF είπε...

ΠΑΡΙΣΙ 29/08/08 ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΤΗ MOIRA PAROYSIA TOY CHAMBALALA, DEYTERH PATATA THS LOYLOYKAS,Η ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΣΗΤΝ ΚΑΡΤΙΕ Λ' ΑΤΕΝΝΕ. ΑΦΟΥ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΑΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΛΟΓ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΜΝΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΓΙΤΙΣΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 11.00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο DOCTOR NICHOLAS ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ [ΒΥΡΩΝ] ΠΑΡΙΣΙ 29.08.08 ΩΡΑ 23.00 Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΓΕΥΜΑ Σ'ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΒΙΣΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΣΥΚΩΤΙ ΠΑΠΠΙΑΣ ΜΕ ΣΩΣ ΑΠΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ 12 ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣ ΑΠΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ, Ο ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ Η ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΩΝ 40 ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΛΟ. O POOF KAI O KOLAKHS ΩΣ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ CHEF ΜΙΑ ΠΟΛΥ SEJOYALA ΞΑΝΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΖΑΝΕΤ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΤΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ Τ Ε Λ Ε Ι Α. ΦΥΣΙΚΑ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ 2 ΦΙΑΛΕΣ ΑΛΣΑΤΙΑΣ ΛΕΥΚΟ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΥΒΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ, ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΝΤΕ ΛΟΥΒΡΟ ΗΠΙΑΜΕ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕ Η ΑΒΙΒΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑΜΕ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΕΡΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ, ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΜΑΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΟΦΕΙΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ. ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΩ ΟΛΟ ΤΣΙΚΙ-ΤΣΙΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ'ΕΓΩ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ RESTAURANT PETIT NAPOLEON ΣΤΗΝ ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ Θ'ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ. ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΣΕΛΛΙΝΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ, ΣΑΛΑΤΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΕ 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣ ΒΙΝΙΓΚΡΕΤ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ, ΑΝΤΡΕΚΟΤ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ ΜΕ ΣΩΣ ΑΠΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ, ΠΑΠΠΙΑ ΨΗΤΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ 4 ΤΥΡΙΑ, ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 7 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣ ΑΠΟ ΣΑΜΠΑΝΙΑ, ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΥΜΙΖΑΝ...... ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ, ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΑΛΑ DIABOLA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΓΕ Η ΛΟΥΛΟΥΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΠΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 2 ΦΙΑΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ.ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙNETAI Σ'ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΙΣΙ.ΗΓΕΤΗ DOCTOR NICHOLA Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΑΚΑΓΟΝ! ! !

ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ είπε...

APISTEYTO KAI OMWS ALITHINO.EIMAI STHN DOULIA DOULEYW SAN TO SKILI!!!KAI EKEI POY TA EXW DI OLA ANOIGI H PORTA KAI MPENI ENAS KYRIOS TO ONOMA TOY DEN MAS ENDIAFERI, AYTO POY MAS NIAZEI INE TI KRATOYSE STA XERIA TOY.GIA NA MHN TA POLILOGO TO KOYTAKI PROERXOTAN APO ENA FOVERO ZAXAROPLASTIO.GEMATI PERIERGIA KAI MIAS KAI PINOYSA H ALITHAI EINAI!!!!ME TO POY TO AFINI KAI MPENI STO GRAFIO TOY BOSS.TREXW GRIGORA NA PROLAVW NA TO ANOIKSW.KAI TWRA ERXONTAI TA KALA.ME TO POY TO ANIGW PATHENW SOK!!!!DEN TO PISTEYA AYTO POY EVLEPA, MPROSTA MOY VRISKOTAN ENA KOYTI GEMATO MAKARON!!!!!!!TRELATHIKA APO TIN XARA MOY.KAI FYSIKA APLONW TO XERI MOY NA PARW KAI ENA KAI DYO KAI TESSERA MAKARON.OPWS SAS PERIEGRAPSA H XARA MOY HTAN ANIPOLOGISTI GIATI STO MYALO MOY IRTHAN TA FOVERA KAI GEYSTIKA MAKARON TOU LA DUREE STO PARIS.DISTIXWS OMWS OI PROSDOKIES MOY DIASPSEYSTIKAN.KAMIA MA KAMIA SXESI DEN IXAN OUTE KATA DIANIA.KAI TELIKA OXI MONO 4 DEN PIRA ALLA KAI AYTO TO ENA TO EFAGA KAI ME EFAGE.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ

Τα υπέρογκα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις...βαλτώδεις σε ιδέες,προοπτική εναλλακτικής διακυβέρνησης,οργάνωση και κυρίως από την έλλειψη ΗΘΙΚΗΣ,κυβερνήσεις έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό να απαξιώνει ΕΝΤΕΛΩΣ τα ΄΄μεγάλα΄΄ κόμματα,αλλά και τα μικρότερα(αφού και αυτά μιμούνται τη ΝΔ(FAN PARK) και το ΠΑ-ΣΟΚ).Οταν όμως ο ηλίθιος πολίτης ,ο πανηλίθιος που τον κλέβουν οι τράπεζες,που του ''λιανίζουν'' το πορτοφόλι του όχι μόνο για τις αναγκαίες αγορές του,αλλά και για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη και για τις σπουδές των παιδιών του και

Ανώνυμος είπε...

συνέχεια από το προηγούμενο σχόλιο

για παααρα πολλά ακόμα,ψηφίζει τα ίδια σαπιοκόμματα ,ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!Κακομοίρης θα μείνει,είναι σίγουρα μαζοχηστής.Ας φιλάει το χέρι της Ντόρας και ας παρακολουθεί τη Μάρα γιατί τη θαυμάζει για την...αντικειμενική ενημέρωση που προσφέρει!Είναι δεδομένο ότι ο καθένας γράφει τόμους για τις φοβερές ανομίες των εκάστοτε κυβερνήσεων και τόμους για τις βλακώδεις ίδιες ενέργειες του πολύ κόσμου ,όσον αφορά τα των εκλογών...Για αυτό

πρέπει τη κατάλλλη στιγμή να γίνει αντιλληπτό το φαινόμενο ΟΚΡΑ.Οπερ σημαίνει:μια ομάδα ανθρώπων που έχουν πολιτικές ανησυχίες ,θέλει να δημιουργήσει κάτω από νόμιμες διαδικασίες ένα κόμμα με μεγάλο λαϊκό έρεισμα και ρεύμα.Να σημειώσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι δέν έχουν...οικονομικού τύπου ανησυχίες,ούτε θέλουν να πλουτίσουν μέσα από τις διαδικασίες διακυβέρνησης.Αφήνουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ να το κάνουν!
Είναι άνθρωποι από όλο το φάσμα σχεδόν,των ηλικιών και με τις ασχολίες τους τις επαγγελματικές,καλύπτουν όλο τον εργασιακό χάρτη.
Εχουν παροιμιώδη ζήλο,πραγματική αλληλεγγύη μεταξύ τους(οπότε η λέξη ΄΄αντάρτης΄΄ δέν υπάρχει στο λεξιλόγιο της ΟΚΡΑ...)και το κυριότερο όραμα για μια Ελλάδα όπως
την ονειρεύεται ο κάθε ανώνυμος Ελληνας!Δώστε ζωή στο όνειρο!

ARXHGOS OKRA είπε...

OKRA FOREVER, PROEDRE POTE THA GINEI O AGONAS? XERETO OLLOYS TOYS OKRITES O ARXHGOS STELIOS PETRAKHS.

υπ. αρκάς είπε...

MR PEPOS ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ!ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΚΡΑ!
ΣΤΕΛΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?
MR PEPOS ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Υ.Δ.Σ.,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΚΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ,ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ 3 ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΜR PEPO ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΜΟΥ!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΟΚΡΑ!

ΥΓ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΑς ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ!ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΚΠ (ΓΕΝΙΚΟΣ).

jim adams a paris είπε...

KAI META AΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ:

PS24.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΦΡΑΣΗ: "ΟΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!ΜΑ ΚΑΜΙΑ!!!!!".
PS25.Η ΔΙΑΡΚΩΣ ΧΩΜΕΝΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΟΛΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΛΕΣ Α4 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΔΙΑΡΙΑΣΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ (ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ -ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ ΟΜΩΣ!!!- ΠΑΣΧΙΖΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΕΣ!ΑVE KOLAKI!!!
PS26.TO ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ PARKING ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ!ΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ PARKING ANEΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ!
THN EΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ!
PARIS, JE T'AIME!!!!!!!!
PS27.TO ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ POOF ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΜΑΡΤΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟN ΕΒΛΕΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Η΄ΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΟ "ΑΘΛΗΜΑ"!
PS28.TA ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΟΥΒΕΝΙΡ AΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΣΟΥΝΑ!Η ΛΟΥΛΟΥΚΑ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΥΤΩΝ!
ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΘΥΜΙΟ ΑΛΛΑ&ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ!!ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ FOREVER!!!
PS28.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜOULIN ROUGE....ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο POOF!ΚΟΛΑΣΗ!!!
PS29.TA CD'S ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ MΠΑΡΟΚ MOYΣIKH (POOF ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ NEXT TIME!).ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!
PS30.ΟΙ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΤΕΣ!!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ "FRENCH FRIES"!DELICIOUS!!!
PS31.ΔΕΝ ΒΑΖΩ 32 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΑΩ"!!!!

genikos είπε...

kalhspera apo korwpi.... eimai o genikos kai exw na pw kai egw kapoia pragmata gia authn thn yperoxh omada... prwton ola ta paidia ths okra einai dialegmena 1 pros 1 apo tous : k.k. Pepo kai k.k. aleko tosa xronia prin dld periodo 1996 kai epeita.... dld ta kalytera paidia htan katw apo mia zesth agkalia autwn twn 2 yperoxwn antrhwpwn pou sthn kyriolexeia apo to pouthena dhmhourgisan mia dynath parea pou h filia tous kai h agaph pou exoun tous enwnei akomh kai shmera.... 2on oi anwtero kyrioi mas exoun ferthei san paterades mas me storgh kai agaph...
3on oi yposthriktes mas pou mas edeiksan oti mporoun na vasistoun se emas kai stis dynameis mas mas apedeiksan oti mporoun na prosferoun thn xara se mia omada paidiwn me filodoksies san emas...
4on thelw na pw ena terastio euxaristw apo thn kardia mou stous mr pepo , mr alex , stelio petrakh(arxhgo) , ston arkadoulh pou ton agapaw para poly , ton mimaro me to fovero myalo tou kai telos ola ta ypoloipa melh ths istorikhs okra pou egrapsan kai ekeinoi mia selida apo thn polytimh istoria ths omadas tou tote kai tou shmera!!!! epishs sta melh ths log pou kratane thn shmaia ths okra ekei panw sto gorgogyri pou thelw toso poly na paw gia na thymithw ta palia.....

me terastia ektimhsh pros olous

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΣ 'Η ΓΕΝΙΚΟΣ

korwpi 10/9/2008

MANAGER είπε...

GENIKE HSOYN H C PSYXH THS OKRA KAI PARAMENEIS, POLLA FILIA.MANAGER

LOG είπε...

TELIKA MR PEPO ONTVS TA MELH THS OKRA EINAI ENA KI ENA!!!!

genikos είπε...

e ti na kanoume log? enas kai enas kai gia auto desame.....

ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ είπε...

ΩΡΑΙΟ TΟ ΚΕΙΜΕΝΟ JIM ADAMS!!!!!AΛΛΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο.ΚΡ.Α,ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ο.ΚΡ.Α ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μέσα σε διάστημα 10 ημερών, η Ο.ΚΡ.Α, κατάφερε να φτάσει στη συμπλήρωση των 12 από τα 15 υπουργεία.Η σκιώδης Κυβέρνηση έχει παλαιά και νέα μέλη.Αυτή είναι η πρωτοτυπία και ανήκει στο Πρόεδρο ,mr Pepo. Σε αυτή τη προσπάθεια το θετικό είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία.Ολα τα εκλεκτά μέλη θέλουν να παράγουν αντιπολιτευτικό έργο.Θέμα εσωτερικών προβλημάτων στις σχέσεις μεταξύ των μελών δεν υφίσταται και ούτε πρόκειται.

ΑΡΚΑΣ είπε...

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΝΤΑΣ,ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ,ΤΗΝ ΛΟΓ,ΤΗΝ ΟΚΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΈΝΑ ΜΗΝΥΝΑ.Η ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ (ΤΟΥ MANAGER ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΣΕ EVENTS ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ.ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,ΜΕ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΉΔΗ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ MANAGEMENT ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ κ.ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓ.ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΨΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ,ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ.ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΥΓ.ΜΙΜΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΦΕΤΟΣ.

MANAGER είπε...

KALOSORIZOUME TON ANEPANALHPTO TON MONADIKO, TON ARKA THS PALIAS KALHS EPOXHS. PRAGMATI NOMIZV PVS EINAI ORIMES OI SYNTHIKES GIA NA EPISKEFTHOYME TO GORGOGIRI ALOSTE AYTO HTAN PROGRAMATISMENO NA GINEI TO 1999 ALLA MAS TA XALASE O SEISMOS. ELPIZ TVRA MIMH NA KATALABES GIATI PISTEBO TOSO POLY STON ARKA, OTAN THELEI EINAI XEIMAROS, EINAI MIA ORXHSTRA MONOS TOY. EIMAI SIGOYROS PVS TO YP.PAIDIAS THA GNVRISEI MEGALES DOXES ME TO DYDIMO ARKA KAI ZAN NT'ARK. ARKADOYLI TI LES NA KATEYEI H OKRA STIS EPOMENES DHMOTIKES EKLOGES STO DHMO KOZIAKA ME YPOPSIFIA DHMARXO TH ZAN NT'ARK KAI ANTIDHMARX THN ANNY? H OKRITES TI LENE? SYMFONOYN? POLLA FILIA STIS LOGITISSES KAI STOYS OKRITES S'AYTA TA YPEROXA PAIDIA POY GNORISA STO KOROPI, STA YPEROXA FILARAKIA MOY.

genikos είπε...

agaphte kyrie spyro o arkas einai enas kai monadikos!!!!! ton agapaw para poly kai ton exw mesa sthn kardia mou tosa xronia pou ton kserw... makari na anevoume olh h omada panw sto gorgoryri kai na ginei panikos!!!!! euxomai olopsyxa ta kalytera ston kalo mou filo arka!!!

Ανώνυμος είπε...

YΓ/ΟΣ ΜΜΕ-ΜΙΜΗΣ

Χαιρετίζω όλα τα εκλεκτά μέλη των 2 πολύ μεγάλων οργανισμών,όπως πλέον εγώ τους ονομάζω,της ΛΟΓ και της ΟΚΡΑ.
Θα ήθελα να αναφερθώ στον καλό φίλο και συναγωνιστή Αρκά.Αν καμιά φορά,από κοινού εγώ με τον κ.Δάμων και το Πρόεδρο προβάλλαμε ώς αίτημα την διαγραφή του σε προσωρινή φάση,το κάναμε με ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ...Να είναι σίγουρος ότι τα πάντα στην ΟΚΡΑ γίνονται καλοπροαίρετα.Είναι δεδομένο ότι έχουμε απεριόριστη εκτίμηση στις ΠΟΛΛΕΣ ικανότητες του Αρκά.Αποτελεί κεφάλαιο με όλη τη σημασία της λέξης για την Ο.ΚΡ.Α,όπως βεβαίως και ο μέγιστος για την αγωνιστικότητα του και τα αγνά του συναισθήματα,Γενικός.Τόσους μήνες Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΑ ήταν μια:ΠΩΣ θα καταφέρουμε να δούμε τον Αρκά να αποδίδει όπως ξέρουμε.Τώρα,είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ.Και αυτός και ο Γενικός και ο Στέλιος και η Ζαν ντ'Αρκ και ο Σταύρος και όλα τα ΄΄φωτεινά μυαλά΄΄ που μας τιμά ιδιαίτερα να συνεργαζόμαστε μαζί τους για το μεγαλείο της Ο.ΚΡ.Α.

ΥΓ.1:Συμφωνώ με τον Αρκά για τη πραγματοποίηση της ΓΣ,στις αρχές Οκτωβρίου,υπό τη προεδρία του mr.Pepou.

YΓ.2:Ολους μας περιμένει ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ δουλειά από τώρα και στο εξής σε πολλά επίπεδα δραστηριότητας.Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε περίφημα.Βήμα ,βήμα για το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, που το κάνει κατορθωτό μόνο η Ο.ΚΡ.Α.

Με σεβασμό
Μίμης

ΑΡΚΑΣ είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΈΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.ΠΡΩΤΙΤΩΣ,ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ,Mr.PEPOS the GREAT,ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ(Mr. PEPOS).ΑΝΑΛΟΓΑ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΜΗ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ,ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΙΑΚΑ.Η ΟΚΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΤΙΜΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΣΤΟ ΓΟΡΓΩΓΥΡΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ(ΑΝΑΠΟΡΑΣΤΑ)ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ.ΑΥΤΑ ΈΩΣ ΤΩΡΑ,ΈΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΥΓ:ΓΕΝΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

ΑΡΚΑΣ είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΈΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.ΠΡΩΤΙΤΩΣ,ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ,Mr.PEPOS the GREAT,ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ(Mr. PEPOS).ΑΝΑΛΟΓΑ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΜΗ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ,ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΙΑΚΑ.Η ΟΚΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΤΙΜΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΣΤΟ ΓΟΡΓΩΓΥΡΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ(ΑΝΑΠΟΡΑΣΤΑ)ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ.ΑΥΤΑ ΈΩΣ ΤΩΡΑ,ΈΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΥΓ:ΓΕΝΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

ZAN NT'ARK είπε...

XAIRETV TA AJIOTHMA MELH THS OKRA KAI THS LOG KAI BEBAIVS TON MANAGER MAS MR PEPO!!!!PRVTISTVS UA HUELA NA EYXARISTV TON MANA GER GIA THN YPEROXH EKPLHJH POY EKANE STA KORITSIA THS LOG TOY M.Σ.T!!!PRAGMATIKA H KINHSH SAS HTAN OLA TA LEFTA KAI PAUAME THN PLAKA MAS!!!OFEILETE KAPOIES EJHGHSEIS STHN ANNY GIA THN PROTASH POY THS KANATE KAI EYTYXVS ARXISE NA TO SKEFTETAI SOBARA!!!TVRA OSON AFORA THN PARAPANV SYZHTHSH TVN OKRITVN...EYXARISTV KATARXAS TON ARKA KAI TA YPOLOIPA MELH BEBAIA GIA TA KALA TOYS LOGIA!!!BLEPV OTI H OKRA ETOIMAZETAI DYNAMIKA,ME KAINOYRGIA SXEDIA,PROYPOUESEIS KAI OXI MONO GIA THN NEA SEZON...MPRABO PAIDIA KAI....KRATATE GERA!!!UA APOREITE OMVS FANTAZOMAI GIA TO TI KANEI H LOG KAI POIA EINAI TA SXEDIA THS???H ALHUEIA EINAI OTI SE KAUE OMADA YPARXOYN PROBLHMATA KI ETSI DEN ARGHSAN NA ERUOYN KAI SE EMAS!!!OMVS MESA APO POLLES SYZHTHSEIS,ARKETH YPOMONH ALLA KYRIVS POLY AGAPH GIA THN LOG TA ANTIMETVPISAME KAI ANEBAINOYME DYNAMIKA!!!!BEBAIA EGINAN ALLAGES KAI APOKTHSH NEVN,TROMERVN MELVN!!!!EKTOS APO AYTA UA HUELA NA ANAFERV OTI MOY EGINE PROTASH APO TON MANAGER GIA THN UESH THS ANAPLHROTRIAS YPOYGROY PAIDEIAS!!!ENTAJEI DEXOMAI AN SYMFVNEI BEBAIA KAI O ARKAS ALLA ME TETOIO IKANO YPOYRGO EGV TI ROLO UA PAIZV???TESPA TELEIVNV ME THN EJHS ERVTHSH:POTE EPITELOYS UA SYNANTHUOYN OI LOGITISSES ME TOYS OKRITES???ANTE PAIDIA KANONISTE GIA MIA EKDROMOYLA STO GORGOGYRI.SAS PERIMENOYME....

ZAN NT'ARK είπε...

JEXASA NA PV KAI KATI AKOMH.TA MELH THS LOG UA PAROYN MIA SYNENTEYJH APO TON K.MPOYRANTA,KAUHGHTH THS ASSOE.EPEIDH UA EINAI DYSKOLO AYTH THN XRONIKH PERIODO GIA EMAS NA KATEBOYME AUHNA UA MAS EKPROSVPHSOYN TA MELH THS LOG (APODHMOI)AUHNAS KAI O ARKAS.TOYS EYXARISTOYME PARA POLY KAI GIA OPOIA BOHUEIA UELHSOYN EIMASTE EDV...

ZAN NT'ARK είπε...

EIXE PEI PALIOTERA O JIM ADAMS NA GRAFOYME SXOLIA POY NA AFOROYN TIS ANARTHSEIS ALLA EMEIS TO PARATRABHJAME FAINETAI!!!TI NA KANOYME OMVS...POY ALLOY UA BROYME TETOIA ELEYUERIA???XXX

ΜΑΝΑGER είπε...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ Ο.ΚΡ.Α ΚΑΙ Λ.Ο.Γ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΟΧΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΛΤΕΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΤΕΚ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ WEMB MASTER AYTOS EINAI KAI ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜR PEPOS ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΙΛΟΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ FORTNET.KAI TΩΡΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΥΟ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α. ΟΠΩΣ Π.Χ. ΑΡΚΑ ΚΑΙ ΖΑΝ ΝΤ'ΑΡΚ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ [ΠΑΙΔΕΙΑΣ]ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ε!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η Ο.ΚΡ.Α.ΠΡΟΣ ΑΝΝΥ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ? ΔΙΩΞΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΝΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΚΡΙΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΖΗΣΑΜΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ 2006 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Η Λ.Ο.Γ. ΘΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ Μ.Λ.ΤΡ. ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ Λ.Ο.Γ.

ΑΡΚΑΣ είπε...

ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΚΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΟΓ, ΤΗΝ ΖΑΝ ΝΤ’ΑΡΚ!Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΓ ΕΙΝΑΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ.ΆΛΛΩΣΤΕ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ,ΠΙΣΤΕΥΩ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΑΝ ΝΤ’ΑΡΚ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΠΓΑΣΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΞΕΛΙΞΙΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΠΩΣ Η ΖΑΝ ΝΤ’ΑΡΚ.Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΕΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ,ΈΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΌΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ.ΑΥΤΑ,ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!
ΥΓ:ΔΑΣΚΑΛΕ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ(ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ Σ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΆΤΟΜΑ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ,ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΈΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΥΓ2:ΕΥΓΕ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΛΟΓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

MANAGER είπε...

HELLO GUYS ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΓΟ ΑΛΤΕΚ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΡΟΥΛΙ, ΤΕΣΠΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘ'ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠ.Μ.Μ.Α. [ΜΙΜΗΣ] ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο.ΚΡ.Α. Ο ΜΙΜΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο.ΚΡ.Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΡΥΛΟΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, Α' ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1999 Ο MR ALEX ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ [ΑΡΚΑΣ] ΜΟΛΙΣ 12 ΕΤΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ [ΑΡΧΗΓΕΙΟ] ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΦΙΛΟΥ? ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΚΟΒΑΝ ΦΛΕΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑ. Β' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2004 ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠΤΑΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΚΕΡ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Λ.Ο.Γ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 20 ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ? ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ? ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ? ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΛΟΓΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΖΑΝ ΝΤ' ΑΡΚ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΠΟΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΛΗ? ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΟΜ, ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΒΙΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΟΠΗ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΙΜ ΑΝΤΑΜΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΛΤΕΚ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΠΡΟΣ ΣΥΛΒΙΑ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΕΡΑΤΩ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ, ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΓΙΑΣΟΜΗΝΑΣΑΙ ΑΝΟΝΕ.W.L.PEPOS

MANAGER είπε...

HELLO GUYS ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΓΟ ΑΛΤΕΚ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΡΟΥΛΙ, ΤΕΣΠΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘ'ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠ.Μ.Μ.Α. [ΜΙΜΗΣ] ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο.ΚΡ.Α. Ο ΜΙΜΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο.ΚΡ.Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΡΥΛΟΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, Α' ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1999 Ο MR ALEX ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ [ΑΡΚΑΣ] ΜΟΛΙΣ 12 ΕΤΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ [ΑΡΧΗΓΕΙΟ] ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΦΙΛΟΥ? ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΚΟΒΑΝ ΦΛΕΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑ. Β' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2004 ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠΤΑΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΚΕΡ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Λ.Ο.Γ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 20 ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ? ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ? ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ? ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΛΟΓΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΖΑΝ ΝΤ' ΑΡΚ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΠΟΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΛΗ? ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΟΜ, ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΒΙΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΟΠΗ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΙΜ ΑΝΤΑΜΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΛΤΕΚ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΠΡΟΣ ΣΥΛΒΙΑ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΕΡΑΤΩ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ, ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΓΙΑΣΟΜΗΝΑΣΑΙ ΑΝΟΝΕ.W.L.PEPOS

MANAGER είπε...

HELLO GUYS ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΓΟ ΑΛΤΕΚ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΡΟΥΛΙ, ΤΕΣΠΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘ'ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΑ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠ.Μ.Μ.Α. [ΜΙΜΗΣ] ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο.ΚΡ.Α. Ο ΜΙΜΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο.ΚΡ.Α ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΡΥΛΟΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, Α' ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1999 Ο MR ALEX ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ [ΑΡΚΑΣ] ΜΟΛΙΣ 12 ΕΤΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ [ΑΡΧΗΓΕΙΟ] ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΦΙΛΟΥ? ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΚΟΒΑΝ ΦΛΕΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑ. Β' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2004 ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠΤΑΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.ΚΡ.Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΚΕΡ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Λ.Ο.Γ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 20 ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ? ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ? ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ? ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΛΟΓΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΖΑΝ ΝΤ' ΑΡΚ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΠΟΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΛΗ? ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΟΜ, ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΒΙΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΟΠΗ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΙΜ ΑΝΤΑΜΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΛΤΕΚ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΠΡΟΣ ΣΥΛΒΙΑ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΕΡΑΤΩ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΛΑ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ, ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΟΓΙΑΣΟΜΗΝΑΣΑΙ ΑΝΟΝΕ.W.L.PEPOS

ΑΡΚΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΡΧΙΚΑ,ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΈΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ/ΜΑNAGER ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΕΚΕΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΈΔΡΑΝΑ,ΈΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ.ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ,ΟΡΘΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΉΤΑΝ Η ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ,Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΈΝΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΌΠΟΥ ΔΙΑΠΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΆΛΛΟ,ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΚΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ (ΔΑΣΚΑΛΕ,ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ).ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ,ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΙΜΗ,ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Μ.Μ.Ε.ΌΝΤΩΣ Ο ΜΙΜΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΟΥΠΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΆΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΑΡΟΛ’ΑΥΤΑ Ο ΜΙΜΗΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΕΠΑΝΑΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΚΡΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΩΣ ΑΡΚΑΣ ΈΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΙΝ ΊΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΈΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝAGER ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ 1999 ΚΑΙ ΤΟΥ 2004,ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΌΝΤΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΉΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΚΡΑ.ΌΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ(ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ:ΓΕΝΙΚΟΣ,ΑΡΚΑΣ,κος ΜΙΧΑΛΗΣ,ΧΑΤΖΗΣ,BILLAΚΟΣ,ΜΕΡΚ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΆΛΛΩΝ),ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΈΡΓΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΩΣ ΟΚΡΑ,ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό που αποκομίζω ώς ένας από τους πολλούς στρατιώτες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ που ονομάζεται ΟΚΡΑ,μετά από τόσα χρόνια παρουσίας,ιείναι ένα πάζλ από καταστάσεις της ζωής και της καθημερινότητας.Αυτή είναι με λίγα λόγια η ΟΚΡΑ.Η αλληλεγγύη,η αγάπη,ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών και κυριότερα ,η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ,ΣΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ που αντιπροσωπεύει η ΟΚΡΑ.

Εδώ είναι απαραίτητο να τονιστεί καθαρά το εξής:η ΟΚΡΑ μετά τη,
χωρίς φρένα,θριαμβική πορεία της,θα τελειώσει μια κι εξω τις παρτίδες τις με τους ΄΄νταβατζήδες των media΄΄.Την επικοινωνιακή υποστήριξη η ΟΚΡΑ,τη γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της.Η... καμαρίλα δέν μας τραβάει,μας απωθεί,τη συχαινόμαστε και τη σνομπάρουμε.Οταν θα έχεις την υποστήριξη του 60 ή και 70% του Ελληνικού λαού προοδευτικά,ακόμα και...παπατζή να σε πούν,απλά δέν σε αγγίζει...Α, και όσο για τους ....μέγιστους τους αφήνουμε στη παράνοια τους.Να κοιτάνε πρώτα τη καμπούρα τυχών ανομιών τους και μετά να αναφερθούν(και ΤΙ να πουν δηλαδή )κάτι για Ο.ΚΡ.Α.
Αυτά πρός το παρών,η Ο.ΚΡ.Α ,ΠΆΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ .

genikos είπε...

Egw ofeilw na symfwnisw me tis apopseis tou kalou mou filou arka alla kai tou mimarou gia ta themata pou diavasa... Einai adianohto na mpei apousiologos h korh ths daskalas... Alla mhn ksexname oti edw einai Ellada diladh h xwra ths trelas kai ths paranoias!! Tha ithela telos na steilw adelfikous xairetismous stous Arka, Mimh kai ston Arxhgo Stelio Petrakh!!! Filia polla apo to arxhgeio ths megalhs OKRA sto korwpi attikhs!!!!

ΜΑΝΑGER είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ. ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΦΙΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΑΠΠΟΥΛΑΚΟ ΕΡΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΛΙΣ 51 ΕΤΩΝ. ΑΝΤΡΙΚΟ, ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΕΝΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Η ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΑΡΚΑΔΟΥΛΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΡΚΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩΝΤΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Λ.Ο.Γ.

ORGISMENOS είπε...

NA PAREI H ORGH NA PAREI TI TSATSILIKI EINAI AYTO PALI EXASA 2 VRES AP' TH ZVH MOY GIA NA GRACV ENA ARURO KAI OTAN EKANA KLIK GIA N'ANARTHUH AYTO EJAFANISTHKE AH SIXTHR, BRE LOYLOYKA TI STHN EYXH EKANES PALI?

πεπος είπε...

θα ξανακανω μια προσπαθεια και ελπιζω κατι να καταφερω, ελεγα λοιπον πως την αφορμη για το σημερινο σχολιο την πηρα απο τον κ.λευτερη παπαδοπουλο και τη στηλη του 'ματιες' [νεα 4.10.08]και αφορα το οικογενειακο δικαιο.ο υπουργος δικαιοσυνης κ. χατζηγακης [αληθεια γιατι το λεμε υπουργειο δικαιοσυνης και οχι υπουργειο αδικιας?]προωθει σχεδιο νομου για τροποποιηση διαταξεων του οικογενειακου δικαιου και ειδικα εκεινων που αφορουν τη γονικη μεριμνα. συγκεκριμενα το αρθρο 21 προβλεπει οτι τη γονικη μεριμνα θα ασκουν, σε περιπτωση διαζυγιου και οι δυο γονεις! ας υποθεσουμε πως ο μαριος και η κατερινα παντρευονται, κανουν ενα παιδακι και, για καποιους λογους , χωριζουν. ειναι δυνατον, μετα τον χωρισμο, την ευθυνη για το μεγαλωμα αυτου του παιδιου, να μην την εχει πρωτιστως, η μανα του? κυριε υπουργε αν ησασταν εσεις το παιδι του μαριου και της κατερινας[ τα ονοματα ειναι τυχαια] ποιον απο τους δυο γονεις θα επιλεγατε? κυριε υπουργε το mea culpa αρκετες φορες ειναι δειγμα σοφου ανθρωπου, εσεις λοιπον που εχετε γραψει το υπεροχο βιβλιο ''ψηγματα γνωσης και σοφιας'' πιστευω πως με σοφια θα πρεπει να ξαναδειτε το αρθρο 21. εκτος και αν ψαχνουμε δουλεια για τους δικηγορους. εσεις φιλοι και επισκεπτες τι λετε? εισαστε υπερ η κατα? φυσικα και δεν μιλαμε για ακραιες καταστασεις, εννοειτε.

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.... ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ, ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ'ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΣΥΖΥΓΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ? ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ? ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ, ΑΝΤΡΙΚΟ, ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΑΚΑΡΙ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΔΙΚΗΓΟΡ.ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ είπε...

ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΚΑΙ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.

ΑΡΚΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ.ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΟΥ κ.ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΈΣΤΩ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ) ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ κ.ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΆΠΟΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.ΩΣ ΑΡΚΑΣ,ΛΟΙΠΟΝ,ΕΛΠΙΖΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ κ.ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο κ.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ,ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ.ΩΣΤΟΣΟ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ,Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΕΝ ΜΕΡΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.ΤΕΛΟΣ,ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΟΚΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ είπε...

ΑΡΚΑ ΤΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ? ΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΩΡΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ? ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ? ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΜΑΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ? ΕΜΕΙΣ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΛΑΚΟΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ, ΕΝΝΟΩ ΩΣ Λ.Ο.Γ.,ΑΝΤΕ ΒΙΒΑ ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ, ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ.

ran tan plan είπε...

ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ....???

ULIMMENOS MPOYFOS είπε...

APLA EINAI GIA SOYPA H GIA TOUS SKYLOYS.

sofistis είπε...

Γειά χαρά! Μια πολύ μεγάλη χάρη: Μήπως είναι εύκολο να έχω τις πηγές για το θέμα με τον πύργο του Αιφελ; Τόσο τη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών όσο και την απάντηση του Αιφελ; Που τα βρήκατε ακριβώς; Αν έχετε την καλοσύνη να μου τα στείλετε στο sofistis.blog@gmail.com Ευχαριστώ πάρα πολύ θα με υποχρεώσετε πραγματικά..

Ανώνυμος είπε...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net