Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"The marvel nowhere is not,
despite it circulates in
the veins of the pesrson!!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε, καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε
μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες
! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!

-Χτυπήστε στην ΑΥΛΟΠΟΡΤΑ να σας υποδεχτούμε!
-Aναζητείστε το"Ποίημα του μήνα" στο τέλος της σελίδας.

22.8.16

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΙΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ BEACH 22/08/2016 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
Φίλες και Φίλοι συνεχίζω την περιγραφή από τα δρώμενα στο γάμο του Μιχάλη και της Τζίνας.
Όπως προανάφερα στο α' μέρος κατά τις 20.30 διαφάνηκε πως όλα θα πάνε καλά γιατί ο MANAGER της ΟΚΡΑ επικοινώνησε με τα σύννεφα και τους εξήγησε πως γι' αυτό το βράδυ ήταν πιο πολλά τα άτομα που δεν ήθελαν βροχή. Αυτό το σεβάστηκαν τα σύννεφα, και επειδή κάτι είχαν ακούσει για την ΟΚΡΑ υποσχέθηκαν πως δεν θα μας ακύρωναν την υπέροχη βραδιά. Λίγο πριν τις 21.00 αφίχθει στο χώρο ο μέγιστος Μαέστρος Γκοτζιό ο Α' ο οποίος έλεγξε το χώρο και την ακουστική, και αφού τα βρήκε όλα εντάξει άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η βραδιά. Μεγάλη τιμή για το Γοργογύρι που αυτός ο μέγας μουσουργός διαπρέπει στην εδώ περιοχή, αν και έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για να συμμετάσχει σε μεγάλες ορχήστρες του εξωτερικού απάντησε αρνητικά γιατί θέλει να είναι πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη.  Μιας και αναφέρθηκα στον Μαέστρο να πω και το εξής, χθες βράδυ που έγινε το γλέντι στο κέντρο είδα για πρώτη φορά τον καλλιτέχνη να χορεύει, και μάλιστα να διαπρέπει στον χορό της κοιλιάς!!!!!!!!!! και στο αργό τσάμικο. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν η γυναίκα του μουσουργού να κοιμάται τα βράδια ήσυχη όταν έβλεπε πως όλα τα μάτια των γυναικών ήταν στραμμένα πάνω του, την ώρα που χόρευε τον χορό της κοιλιάς. Επίσης χθες βράδυ, προς μεγάλη μου έκπληξη είδα τον Λαμπρακιά να παίζει κιθάρα, συμμετείχε στην ορχήστρα λες και είχαν κάνει χρόνια μαζί. Σίγουρα αν συνεχίσει έτσι στο μέλλον θα μας εκπλήξει ευχάριστα, Αν μη τι άλλο η επένδυση που είχε κάνει πιο παλιά στα στέκια-ωδεία της οδού Καλαμπάκας έπιασαν τόπο.
Έχω κάνει μια υπέρβαση και από την Παρασκευή έχω πάει στην Κυριακή, αυτό το συνηθίζουμε εμείς οι ''ποιητές'' ποιητική αδεία που λέμε. Ο λόγος που το έκανα αυτό είναι επειδή στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν Ιάπωνας και ο δεύτερος για να αναφερθώ σ' έναν πολύ μεγάλο χορευταρά και λεβέντη. Σας μιλάω για τον Γιώργο τον Μήλιο, ήταν χάρμα ειδέσθε! Ήταν εκεί και τα τρία πανέμορφα παιδιά του, η Αλκυώνη, η Θάλεια, και ο Ηλιόδωρος και χειροκροτούσαν τον πατέρα τους που χόρευε τον τσάμικο, μοναδικά και υπέροχα. Όταν βλέπω τέτοιους χορευταράδες να χορεύουν τόσο όμορφα νιώθω πως δεν θα τολμήσω ποτέ να αποπειραθώ να χορέψω τσάμικο.
Ένυ γουέι που λέει και ο Γκοτζιό, επιστρέφω στην Παρασκευή, κατά τις 21.30 αναχώρησαν οι βλάμισσες και οι βλαμάδες για το σπίτι της νύφης -η οποία ειρήσθω εν παρόδω να πω πως ήταν πάρα πολύ γλυκιά- για το έθιμο των σενιών; 
Σιγά σιγά άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, ο χώρος άρχισε να παίρνει χρώμα και ομορφιά. 
Ένα σημαντικό γεγονός που με χαροποίησε πάρα πολύ ήταν ο ερχομός του κ. Καθηγητού της σεξολογίας!!! σας μιλάω για τον γιό του Βασιλή (Τσιγαρίδα) τον Αριστοτέλη με την συζυγό του Ασπασία που άνοιξαν το σπίτι μετά από πολύ καιρό, και η γειτονιά θύμιζε παλιές καλές εποχές.
Κάπου εδώ θα σταματήσω γιατί όπως σας είπα υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό το οποίο και θα σας παρουσιάζω σε συνέχειες.
Με σεβασμό και Επικούρεια διάθεση ο Επικούρειος Πέπος.
Σε πρώτο πλάνο ο μεγαλοεργολάβος Νικ the Greek.
Μετά από πολύ και ρό με δυο πολύ αγαπημένα πρόσωπα.
κ. Βάνα, Θάλεια και Ηλιόδωρος.
Ελένη, Βύρωνας, Αρίστος, και Δημήτρης.
Βούλα, Κερασιά, Χρήστος, Ελένη.
Ηλίας-Διευθυντής και ο ξαδερφός του.
Οικογένεια κ. Κίμωνα και η ωραία Ελένη.
Συνάντηση αστεριών στην αυλή των θαυμάτων.
Επίκουρος, Κορνηλία, Ηρώ, Έλενα, Θάλεια, Ηλιόδωρος. Δεν υπάρχουν σχόλια: