Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

28.6.18

Ένα μικρό αφιέρωμα σ' ένα πολύ μεγάλο αστέρι της ΟΚΡΑ τον Γιώργο Σεχίδη που σήμερα 29/06 θα ντυθεί γαμπρός.

Μ 'αυτή τη λιμουζίνα θα μεταφέρει τον
γαμπρό ο Mr Pepos στην εκκλησία.
Γιώργος Σεχίδης ο επονομαζόμενος και νέος Μαραντόνα το μεγάλο αστέρι της ΟΚΡΑ αποφάσισε να νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς του, το όνομα αυτής Νατάσα!!
Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήταν μικρός, εντάχθηκε στην μεγάλη ομάδα της ΟΚΡΑ το 1999 και ήταν ο μάγος της μπάλας. Χάρη σ' αυτόν και στ' άλλα αστέρια της ΟΚΡΑ Γενικό, Λε-αρ, Αρκά, Πετράκη, Τσίου τσίου, Άκη, Μπιλάκο, Χατζούλη, Ορέστη, Μίμαρο, Καμακότσι, Νινικόσκι, η ΟΚΡΑ έγινε η σούπερ ομάδα, ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το εξής περιστατικό από δήλωση του κ. Χουάν Ρότσα σε συνέντευξη του στον ισπανόφωνο δημοσιογράφο Μίμη Κυριακού, απόσπασμα:
Όταν είχαμε αγώνα με την ΟΚΡΑ όλο το τιμ παίκτες και προπονητές ψάχναμε να βρούμε τρόπους ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτή την υπερομάδα, δεν υπήρχε περίπτωση να τους κερδίσουμε, απλά προσπαθούσαμε να έχουμε μια αξιοπρεπή ήττα. Ήταν ο εφιάλτης μας, ειδικότερα για τον Γενικό και για τον Γιώργο Σεχίδη (νέο Μαραντόνα) κάναμε σχέδια επί σχεδίων για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τις δραστηριότητες τους μέσα στο γήπεδο αλλά ο,τι και αν σκεφτόμασταν μας το ανέτρεπαν, ήταν μεγάλα ταλέντα. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω πως ο κύριος Χουάν Ρότσα υπήρξε για την ΟΚΡΑ ο πιο αγαπημένος φίλος γιατί μας παραχωρούσε τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του. Είχε μεγάλη αδυναμία στον Γενικό, στον Σεχίδη, και στον Αρκά. Κύριε Χουάν σ' ευχαριστούμε από καρδιάς για την καλοσύνη σου και τον αλτρουισμό σου.
Αύριο 29 Ιουνίου θα παραβρεθώ στον Γάμο του Γιωργάκη, πιο κάτω ακολουθεί και φωτογραφικό υλικό από την περίοδο της μεγάλης ΟΚΡΑ. Φωτορεπορτάζ από τον γάμο το Σάββατο.
Γιώργο πολυαγαπημένο μου φιλαράκι σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια καταπληκτική πορεία στον έγγαμο βίο σου και να μας χαρίσετε με την Νατάσα πολλά παιδιά. Σύντομα να κάνεις τον αδερφικό μου φίλο, τον πατέρα σου παππού.
Υπήρξες μεγάλο κεφάλαιο για την ΟΚΡΑ όλα τα παιδιά σ' αγαπούσαν και αναγνώριζαν την αξία σου.
Επίσης πολλές ευχές από την Λαμπρινή και την Βασιλική.
Φίλες και φίλοι είναι πολύ όμορφο παιδιά που είχα γνωρίσει με την ΟΚΡΑ και την ΛΟΓ σε πολύ μικρή ηλικία τώρα να με καλούν να παραβρεθώ στον γάμο τους.
Τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να παραστώ στον γάμο της δικής μας Νατάσας, ο γάμος θα γίνει στην Πάρο.
Να γιατί η ζωή είναι συναρπαστική και τόσο όμορφη.
Όλγα, Πατέρα σας εύχομαι σύντομα να αποκτήσετε τον πιο όμορφο τίτλο της ζωής σας, αυτόν της γιαγιάς και του παππού.
Με σεβασμό και Επικούρεια διάθεση ο ισόβιος Μάνατζερ και ιδρυτικό μέλος της ΟΚΡΑ Επικούρειος Πέπος.
Τρίτος από αριστερά κάτω σειρά ο σημερινός γαμπρός.




Κάτω σειρά δεύτερος από αριστερά ο Γιώργος Σεχίδης.


Γιώργο παιχταρά καλά στέφανα. ΟΚΡΑ for ever.


ΟΚΡΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ Στην φωτογραφία ο ''νέος Μαραντόνα'' Γιώργος Σεχίδης με τους συμπαίχτες του και τον ισόβιο Μάνατζερ. Παιχταρά σου ευχόμαστε ολόψυχα καλά στέφανα και πολλούς και άξιους απογόνους. Με σεβασμό και Επικούρεια διάθεση ο Επικούρειος Πέπος. ΥΓ. Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τον γάμο και το γλέντι στην αυριανή ανάρτηση.