Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

13.11.13

Το... φλέρτ των παιδιών του Κορωπίου με την πορτοκαλί μπάλα...

Κορωπί: 09-11-13
Ομάδα μπάσκετ παίδων Κορωπίου
Αγαπητοί μας φίλοι επισκέπτες του ιστολογίου μας σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την πολλά υποσχόμενη ομάδα παίδων του Γ. Σ. Κορωπίου. Ειλικρινά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν, καθώς επίσης και στους γονείς τους που ακολουθούν και συμπαραστέκονται στην ομάδα. Προσωπικά εγώ ο mr Pepos έχω παρακολουθήσει την ομάδα σε τρεις αγώνες, Α΄ αγώνας με την Ακαδημία Αθηνών, Β΄ αγώνας με την ομάδα του Γ.Σ Γέρακα και σήμερα 09-11 με την ομάδα TRIPLE CROWN των Αλβέρτη, Ρετζιά, Παπανικολάου. Οφείλω να ομολογήσω πως αν συνέχιζαν και στο Β΄ ημίχρονο όπως στο πρώτο σίγουρα θα ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας και πιθανόν να ήταν και νικητές. Σαφώς η ομάδα των αντιπάλων ήταν πιο δυναμική και πιο πληρέστερη σε επιλογές, όμως η νίκη τους ήρθε χάρη στα λάθη των δικών μας παικτών που στο δεύτερο ημίχρονο επέστρεψαν με πολλά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να διευρύνουν το σκορ. Αν και δεν είμαι προπονητής οφείλω όμως να πω τη γνώμη μου ως μάνατζερ. Τα παιδιά έπαιξαν ως Έλληνες!!! Και εξηγούμε αμέσως τι εννοώ, επειδή ως έλληνες δεν έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε κι αυτό είναι πολύ κακό, υπήρχαν στιγμές που οι παίκτες μας ήθελαν να τα κάνουν όλα μόνοι τους!!! με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους και η μπάλα να καταλήγει στα χέρια των αντιπάλων.

Επίσης κάτι άλλο που θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός της μη βοήθειας στον παίκτη μας που έχει την μπάλα και η μη παρακολούθηση των ελεύθερων συμπαικτών από τον παίκτη που κατέχει την μπάλα. Εις ότι αφορά τον διαιτητή πιθανόν σε κάποιες φάσεις σήμερα να μας αδίκησε αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έχασε η ομάδα. Σίγουρα όταν γίνει η ανάλυση του αγώνα ο προπονητής θα επισημάνει τα λάθη που έκαναν στο Β΄ ημίχρονο ώστε να μην τα επαναλάβουν. Η ομάδα πάντως του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Κλείνοντας εις ό,τι αφορά τον αγώνα θα σταθώ σε δύο παίκτες των αντιπάλων το 14 και το 15 που μου έκαναν τρομερή εντύπωση για το πάθος τους, την αλτικότητά τους και την ενεργητικότητά τους παρ’ ότι ήταν οι πιο μικρόσωμοι.

Παικταράδες του Γ.Σ Κορωπίου το μέλλον σας ανήκει  είναι στο χέρι σας να γίνετε πιο τεχνίτες, πιο ομαδικοί, πιο τσαμπουκάδες, πιο αλτικοί, πιο διορατικοί, πιο διεκδικητικοί και πιο αλληλοβοηθητικοί. Καλή τύχη στα όνειρά σας. Φίλες και φίλοι ας σταθούμε κοντά σ αυτά τα παιδιά γιατί πρόκειται για άριστους χαρακτήρες και πολλούς απ’ αυτή την ομάδα θα τους καμαρώνουμε στο μέλλον στις αποστολές της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Σας παρουσιάζουμε τα μέλη της ομάδας του Γ.Σ Κορωπίου Νικόλα, Σταύρο, Παναγιώτη, Χρήστο, Μάριε, Μιχάλη…

























Επιμέλεια ανάρτησης : Γενικός
Επιμέλεια κειμένου και φωτορεπορτάζ : Από τον Manager