Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

2.8.17

ΘΩΜΑΣ ΓΚΟΥΒΙΝΑΣ-ΑΣΤΡΟΤΟΜ-ΤΖΙΜ ΑΝΤΑΜΣ Αφιερωμένο στη Μάνα.

Καλημέρα από το Μαγευτικό και Πανέμορφο Γοργογύρι.
ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΌ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Φίλες και φίλοι αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου της Λογοτεχνικής Ομάδας Γοργουρίου σας καλημερίζω. Η σημερινή ανάρτηση στο filomatheia.blogspot.gr είναι αφιερωμένη στον Αστροτόμ, στον Αστροτόμ που βίωσε τη απώλεια της μητέρας του στις 19 Ιουλίου και στις 24 Ιουλίου έπρεπε να παραυρεθεί στην τελετή της ορκωμοσίας των μεταπτυχιακών φοιτητών στο  King College στο Λονδίνο. Μα πόσο σκληρή είναι μερικές φορές η ζωή; Το όνειρο της μητέρας του ήταν να παραβρεθεί στην ορκομωσία του γιου της, αυτός ήταν και ο λόγος που την κρατούσε στη ζωή γιατί εδώ και ένα χρόνο έδινε φοβερή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Και πάνω που λέγαμε πως τελικά θα τα καταφέρει ήρθε η καταιγίδα, τα νέα για το συκώτι ήταν

τραγικά, μήπως τελικά η μητέρα του Αστροτόμ επέλεξε να πάει  πριν απ' αυτόν στο διάστημα για ειδικούς λόγους;
Το μεταπτυχιακό που έκανε ο Αστροτόμ ήταν πάνω στη φυσικοθεραπεία των αστροναυτών. Ίσως η μάνα από φόβο για το παιδί της να σκέφτηκε πως έπρεπε να προηγηθεί, ώστε  να διαπιστώσει αν υπάρχουν εκεί κίνδυνοι για το παιδί της.
Αχ ρε Μαμά,🤗😘😇
‌όπως όλες οι μανάδες ανησυχούσε κι αυτή για το παιδί της. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αδερφός του και ο πατέρας του. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί ήταν μόνον 5 μέρες μετά την αναχώρηση, αλλά το είχαν υποσχεθεί στην μητέρα και σύζυγο οπότε δεν είχαν άλλη επιλογή. Αστροτόμ καλό κουράγιο και καλή σταδιοδρομία.
Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή εκδήλωση Κομ.









Ελένη η επιθυμία σου έγινε σεβαστή, όλα έγιναν όπως εσύ τα είχες στο μυαλό σου, ήσουν παρούσα σε όλη τη διαδικασία. Γνωρίζω το πόσο πολύ ήθελες να ήσουν εκεί, βασικά ήσουν απούσα μόνο ως φυσική παρουσία, κατά τ' άλλα ήσουν πάντα δίπλα τους.  
Η Επιμέλεια ανάρτησης έγινε από τον Επικούρειο Πέπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: