Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

29.1.21

Alice Sara Ott η κορυφαία πιανίστα στον κόσμο. Alice σ' ευχαριστώ από τα τρίσβαθα της ψυχής μου. Σεβασμός! Σεβασμός! Σεβασμός!

Η Alice Sara Ott γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας το 1988. Η ιαπωνική μητέρα της είχε σπουδάσει πιάνο στο Τόκιο. ο πατέρας της ήταν Γερμανός πολιτικός μηχανικός.  Λέει ότι συνειδητοποίησε ως παιδί ότι "η μουσική ήταν η γλώσσα που ξεπερνά κάθε λέξη" και ότι ήθελε να επικοινωνήσει και να εκφραστεί μέσω της μουσικής.  H Alice Sara Οtt ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία τεσσάρων ετών. Σε ηλικία πέντε ετών έφτασε στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού νέων στο Μόναχο, παίζοντας σε ένα πλήρες σπίτι στο Hercules Hall.  Στην ηλικία των επτά κέρδισε τον διαγωνισμό Jugend musiziert στη Γερμανία. Το 2002, Alice Sara Οtt ήταν ο νεότερη φιναλίστ στον Διεθνή Διαγωνισμό Ακαδημίας Πιάνο Hamamatsuστην Ιαπωνία όπου κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη.  

Από την ηλικία των δώδεκα, σπούδασε στο Σάλτσμπουργκ Μότσαρτεμ με την Karl-Heinz Kämmerling  ενώ συνέχισε τη σχολική της εκπαίδευση στο Μόναχο. H Alice Sara Ott έχει κερδίσει βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς πιάνου, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου βραβείου στον Διαγωνισμό Pianello Val Tidone του 2004.

Η μικρότερη αδερφή της Mona Asuka Ott είναι επίσης κλασικός πιανίστας. 

Τον Φεβρουάριο του 2019, η Ott ανακοίνωσε στο Instagram ότι είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας . 

[Αν αυτό δεν είναι αδικία τι είναι; ειλικρινά με μεγάλη μου χαρά θα δεχόμουν να βρεθώ εγώ στη θέση της αν υποθέσουμε πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Γιατί θεέ μου σ' αυτά τα άτομα που εσύ επιλέγεις να δώσεις αυτά τα σπάνια χαρίσματα και ταλέντα να  έχουν προβλήματα υγείας; Το σωστό νομίζω πως θα ήταν να έχουν την υγεία τους ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους αυτά που Εσύ τους έδωσες απλόχερα. Επίκουρος ο Γοργογυραίος.]

ΚαριέραΕπεξεργασία

Η Alice Sara Ott έχει κάνει ηχογραφήσεις για την Deutsche Grammophon και εκτελεί τακτικά συναυλίες σε Ευρώπη, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες. Κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Bach το 2003 στο Köthen , το διαγωνισμό Pianello Val Tidone το 2004 στην Ιταλία,  και τον 4ο διεθνή διαγωνισμό EPTA (European Piano Teachers Association) το 2005.

https://www.youtube.com/watch?v=PM0HqmptYlY&t=253s  Beethoven : Concerto pour piano n°3 ( Alice Sara Ott / Orchestre philharmonique de Radio France)

Χάρμα οφθαλμών και ακοής, άφατη χαρά, διαπρύσια θέρμη, Κάλλιστη αισθητική, θαυμασμό, δέος, λατρεία των ήχων και των εικόνων, εκπληκτικές ερμηνείες, έκσταση, ανάταση ψυχής, επίσκεψη στην Ουτοπία, ευδαιμονία, ευλάβεια, υπόκλιση στο ταλέντο, αγαλλίαση της ψυχής, αρμονία των αισθήσεων, ταξείδι στο σύμπαν της μουσικής με ξεναγό τις νότες, μαγεία, σεβασμός, σεβασμός, σεβασμός άπειρος στα μαγικά δάχτυλα της πιανίστα αυτά και άλλα πολλά θα αισθανθείς αν κάνεις τον κόπο και παρακολουθήσεις το πιο πάνω βίντεο.  Σε χαιρετώ ο μαγεμένος Επίκουρος ο Γοργογυραίος.🎹🎻🎷🍇












Περαστικά Alice, αν υπάρχει κάπου στο σύμπαν κάποιος Θεός είτε δικό σου είτε δικός μου είτε για όλους μας ας εισακούσει την προσευχή μου ώστε να ξεπεράσεις την  
σκλήρυνση κατά πλάκας .  Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισες και που ελπίζω να συνεχίσεις να μας προσφέρεις. Είσαι Μοναδική και Υπέροχη. Σ' ευχαριστώ, σε χαιρετώ με άπειρο σεβασμό ένας θαυμαστής του ταλέντου σου και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: