Life for Life
"Το θαύμα δεν είναι πουθενά
παρά κυκλοφορεί μέσα
στις φλέβες του ανθρώπου!!!"


"Στης σκέψης τα γυρίσματα μ’ έκανε να σταθώ
ιδέα περιπλάνησης σε όμορφο βουνό.
Έτσι μια μέρα το ’φερε κι εμέ να γυροφέρει
τ’ άτι το γοργοκίνητο στου Γοργογυριού τα μέρη !!!"


ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ
Εμείς στο χωριό μας έχουμε ακόμα αυλές. Εκεί μαζευόμαστε, αμπελοφιλοσοφούμε,
καλαμπουρίζουμε, ψιλοτσακωνόμαστε μέχρι τις... πρώτες πρωινές ώρες! Κοπιάστε ν' αράξουμε!!!
-Aναζητείστε το"Ποίημα για το Γοργογύρι " στο τέλος της σελίδας.

25.9.22

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Η ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ Λ.Ο.Γ. Αν το πιστέψεις το όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί.

 

ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ BEACH 21/07/2016 

Απάντηση-σχόλιο στο χρονογράφημα του Αρκά από τον Επικούρειο Πέπο.
Φίλτατε Αρκά-Αρκάδιε!!!!!!!!! νόμιζα πως το ποιητικό βράδυ με τα ποιήματα της Δημουλά, του Λειβαδίτη, του Ρίτσου, και της εκκολαπτόμενης ποιήτριας Έφης-Άλκηστης ήταν το αποκορύφωμα του τριημέρου, ενός ονειρεμένου τριημέρου, (αλήθεια μήπως η φοιτήτρια της Ψυχολογίας θα πρέπει αργότερα στην ψυχοθεραπεία των ασθενών της να συμπεριλάβει και το concept του τριημέρου;) τελικά έκανα λάθος! υπήρχε και συνέχεια, ο επίλογος γράφτηκε με το δικό σου γράμμα, ένα γράμμα που είμαι σίγουρος πως τα τρία φιλολογικά αστέρια Ζαν, Έφη, Τέρ, θα το βρουν εξίσου ποιητικό, συγκινητικό, λογοτεχνικό, και κυρίως ως κατάθεση ψυχής και συναισθημάτων. Ως συν ιδρυτικό μέλος της πάλε ποτέ Λ.Ο.Γ. οφείλω να ομολογήσω πως αυτή η επανασύνδεση με συγκίνησε πάρα πολύ γιατί επανάφερε στη μνήμη μου πολύ όμορφες στιγμές γεμάτες δημιουργικότητα από το παρελθόν, παράλληλα επειδή φέτος κλείνουν 10 χρόνια από την ίδρυση ενός οράματος που το ονομάσαμε  Λ.Ο.Γ. ήταν και το κύκνειο άσμα μου σχετικά με την ΛΌΓ. του παρελθόντος, ο χρόνος θα δείξει το τι ακριβώς θα παραμείνει στις καρδιές και στην ψυχή εκείνων των μελών. Η Έφη-Άλκηστη είπε πως αυτό που έζησε αυτές τις μέρες ήταν καταπληκτικό και πως μόνο και μόνο γι' αυτό έπρεπε να είχε δημιουργηθεί η Λ.Ο.Γ. 
Ευελπιστώ πως μεταξύ των μελών, ή τουλάχιστον κάποιων μελών, να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η φιλία, απλά αυτό για να συμβεί θα πρέπει να κάνουν τα φιλαράκια το αυτονόητο, δηλαδή να ποτίζουν τον δένδρο της φιλίας ένθεν κακείθεν.
Αρχές Αυγούστου θα έχω τη χαρά να υποδεχθώ στην Αθήνα τον DERRICK, thn DENICE, thn CHRISTINA, kai ton JONATHAN θα γιορτάσουμε τα 39!!!!!!!!! χρόνια φιλίας μια υπέροχης και μοναδικής φιλίας που όμως για να διατηρηθεί ολοζώντανη και γοητευτική όλα αυτά τα χρόνια απλά την ποτίζαμε και οι δυο πλευρές, εύχομαι το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Είσαστε αξιόλογα άτομα και σας αξίζει μια υπέροχη φιλία, συνήθως οι φιλίες κάνουν μια ''κοιλιά'' από τις γυναίκες ελπίζω πως αυτό δεν θα συμβεί από σας και πως πάντα στην καρδιά σας θα υπάρχει χώρος για τα φιλαράκια σας.
Επίσης ελπίζω πως κάποια στιγμή στο μέλλον η ταλαντούχος Έφη να μελοποιήσει κάποιο από τα ποιήματά της και να το ονομάσει ΟΥΤΟΠΙΑ!!!!!! πράγματι ήταν πολύ ουτοπικό το όραμά μου σχετικά με την Λ.Ο.Γ. αν όμως στη ζωή μας δεν πιστέψουμε στην υπέρβαση δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ''ξεκολλήσουμε'' από τη γη. Προσπάθησα φίλτατε Αρκά να παρασύρω σ' αυτό το όραμα κι άλλα άτομα, όσο πάντως κράτησε αυτό το υπέροχο ταξίδι ήταν μαγικό!!!! 
Αρκαδούλι τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές αντικρίζω τις άδειeς καρέκλες που καθόσουν εσύ και η Έφη-Άλκηστη και σε λίγο ω! του θαύματος σας βλέπω ξανά εκεί να μου χαμογελάτε και να μου λέτε, Mr Pepo CARPE DIEM!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ εσένα και την Έφη-Αλκηστη για τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε αυτό το εξαίσιο τριήμερο, σε παρακαλώ να συνεχίσεις τις επαφές με τα κορίτσια και να μην ξεχνάς να ποτίζεις το δέντρο της φιλίας σας. Με το υλικό που υπάρχει πιο κάτω ταξιδέψτε νοερά στο παρελθόν.
Με αγάπη ο Επικούρειος Πέπος.
Υ.Γ. Ντροπή σου δύση!!!!!!
       Που πας στα κόκκινα ντυμένη;
       Στην κηδεία σου πας!!!!!!!!!!!!
























































ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΛΕΝΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: